News

Dorian Popa va fi operat! De ce afecțiune suferă artistul și cum l-au afectat suplimentele pentru sală

05.04.2019 | 12:27
Dorian Popa va fi supus unei operatii

Se pare că pasiunea lui Dorian Popa pentru sala de sport și pentru fitness își cere tributul! Artistul a mărturisit că trebuie să meargă la medic, unde va fi supus unuei intervenții chirurgicale, iar una dintre cauze ar putea fi chiar suplimentele luate pentru musculatura pe care o are în prezent.

Dorian Popa se operează

„Nu-mi place să dramatizez. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta”, a declarat Dorian Popa, la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show. Artistul a mărturisit și care este problema: o amigdalită cronică.

„Ce fac eu nu este o intervenție, durează 15 minute care se face cu un laser si doar țin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte. Se pare că ele ar fi și cauza sforăitului meu. Dacă se poate opera, de ce să mai sforăi?”, a mai spus Dorian Popa. Artistul a mărturisit că este nevoit să ia o pauză de câteva zile de la exercițiile fizice pe care le face la sala de fitness.

Suplimentele luate de Dorian Popa l-au dus la operatie

Dorian Popa și-a învățat fanii cum să facă bani

Dorian Popa a făcut o pasiune pentru fitness, dar are și una pentru afaceri. Acesta i-a învățat pe fanii lui cum să se promoveze cât mai bine li cum să facă bani din asta.

„Oameni buni, fraţilor! Avem Instagram, avem Youtube şi avem şi multe alte platforme. Eu nu stau pe alte platforme, dar ele există. Platforme care vă ajută să vă promovaţi, gratuit. Este foarte important ce faceţi pe aceste platforme şi dacă concepeţi ideea de social media, ca pe un business şi nu ca pe o distracţie. Instagram poate să însemne o adevărată unealtă de publicitate. Fiţi foarte atenţi ce postaţi. Încercaţi să postaţi zilnic.

Încercaţi să căutaţi zilele la care, pardon, orele la care Instagramul vostru este pe un flux de oameni crescut şi mulţi oameni sunt atenţi la ceea ce voi postaţi. Încercaţi ca, atunci când vă apucaţi de Youtube, să încercaţi să livraţi content de calitate. Trebuie să încerci să ajungi la inima omului. Să-l distrezi, să-l faci să se uite la tine, să ia un sentiment de la tine, să ia o emoţie prin cameră, prin vlogul tău, de la tine. Şi dacă reuşiţi şi încercaţi să aveţi aceste coordonate, s-ar putea să aveţi surpriza ca foarte mulţi oameni să vă urmărească. Ba mai mult, de ce nu, să ajungeţi şi la contracte de publicitate”, a fost propunerea lui Dorian.