Life

Dorian Popa, în vizită la muzeul de ceară. Cu cine s-a ”întâlnit” artistul în Turcia

Dorian Popa a profitat de o vacanță în Turcia pentru a vizita un loc special. Vloggerul și actorul nu a ratat muzeul de ceară din Istanbul, de unde a plecat cu amintiri frumoase.
09.12.2021 | 17:07
Dorian Popa in vizita la muzeul de ceara Cu cine sa intalnit artistul in Turcia
Dorian Popa, ”întâlnire” cu personalități de seamă. Cu cine s-a fotografiat artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a postat mai multe imagini de la muzeul de ceară, acolo unde și-a dat ”întâlnire” cu personalități de seamă. Printre acestea se numără Rihanna.

Leonardo di Caprio și Will Smith sunt actorii pe care artistul nu i-a ratat. De asemenea, vedeta s-a bucurat de exponata care o reprezintă pe Marilyn Monroe.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din întreaga lume l-a încântat pe Dorian Popa, care a împărtășit experiența și cu fanii din mediul online.

Dorian Popa, ”întâlnire” cu personalități de seamă. Cu cine s-a fotografiat artistul

„M-am întâlnit cu Rihanna, Leonardo di Caprio, Will Smith și Marilyn Monroe. Seamănă?!”, este descrierea lăsată de Dorian Popa pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Peste 43.000 de internauți au apreciat postarea actorului, care este unul dintre cei mai vizualizați vloggeri de pe Youtube.

„Mamă zici că sunt făcuți din ceară”, a scris Liviu Teodorescu, în dreptul imaginilor publicate de vedetă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are „lipici” la tineri și la domeniul rețelelor de socializare. În plus, în ultima perioadă a luat decizia de a investi și în imobiliare și toate merg ca pe roate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, câștiguri frumoase din mediul online

Dorian Popa câștigă bani frumoși din proiectele pe care le are, sume pe care refuză să le pună la bancă și pe care le investește în altceva de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea.

Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a dezvăluit Dorian Popa, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Casele pe care le construiește sunt în cartierul Domnești, acolo unde în urmă cu ani buni și-a ridicat o vilă care se ridică la valoarea de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT