Life

Dorian Popa, victima unui accident rutier. Cum arată bolidul de lux al artistului, după impact

22.05.2020 | 12:25
Dorian Popa victima unui accident rutier Cum arata bolidul de lux al artistului dupa impact
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a anunțat fanii din mediul online că a fost implicat într-un accident auto pe DN1. Cunoscutul artist le-a arătat internauților și cum arată după impact bolidul de lux în valoare de 80.000 de euro, mașina fiind pentru a doua oară implicată în accidente în trafic.

Artistul Dorian Popa a făcut accident cu mașina de lux pe care o deține

Ziua de 21 mai a fost una ghinionistă pentru Dorian Popa care a suferit un accident, în timp ce se deplasa pe DN1. Cântărețul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa regulamentar.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist și-a recunoscut vina și a mărturisit că ambele autoturisme au fost avariate, bolidul său de lux în valoare de circa 80.000 de euro având de suferit la una dintre oglinzi, situația nefiind una foarte gravă, scrie huff.ro.

„Hâtz, Johnule, hâtz! Fender, bender, astăzi m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și, ce credeți?

ADVERTISEMENT

Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a mărturisit Dorian Popa într-o postare publicată pe InstaStory.

Mașina lui Dorian Popa
Mașina lui Dorian Popa după accidentul în care a fost implicat. Sursa foto: Instagram.com

Dorian Popa, al doilea accident de mașină în mai puțin de un an și jumătate

Dorian Popa nu este la primul accident de mașină. În urmă cu mai bine de un an, în februarie 2019, și-a avariat pentru prima dată mașina de lux.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă artistul povestea că a plecat pe culoarea verde de la semafor, însă cei din fața sa nu, autoturismul său „alunecând” prin mașinile dinainte, Dorian neputând frâna.

„Îi mulțumesc din suflet lui Doamne Doamne că nu am rănit pe nimeni și că totul a fost numai o șaradă de table îndoite. 

ADVERTISEMENT

Vina a fost a mea, o să spun de la începutul vloggului că mașina mea nu a frânat”, spunea artistul la momentul respectiv pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT