Life

Dorian Popa visează la primul milion de euro. Cât de aproape este de acest pas

29.03.2021 | 17:22
Dorian Popa viseaza la primul milion de euro Cat de aproape este de acest pas
ADVERTISEMENT

Dorian Popa se bucură de câștiguri generoase chiar și în plină pandemie de coronavirus, mărturisind că visează la primul milion de euro. Artistul muncește non-stop pentru a-și îndeplini visul, care este tot mai aproape. 

Actorul încasează sute de mii de euro în fiecare lună, fiind conștient că totul se datorează ambiției sale, dar și credinței pe care o are în Dumnezeu. Vedeta muncește multe ore peste programul normal, asta pentru că și-a propus să nu aibă grija zilei de mâine.

ADVERTISEMENT

Cântărețul rulează banii pe care-i muncește cu sudoarea frunții, precizând că trage tare acum ca să poate face mai târziu lucrurile pe care le vrea. Dorian Popa visează să facă primul milion de euro ca să poată sta liniștit, să călătorească și să se relaxeze.

Dorian Popa, mai aproape de primul milion. Cum vrea să ajungă aici

„Dumnezeu m-a adus aici și cu siguranță totul i se datorează. Eu nu am făcut decât să prelucrez ce am primit de la El.. Dacă Dumnezeu nu își dorește și mai mult de la mine, să fim sănătoși și să scăpăm de situația aceasta apăsătoare.

ADVERTISEMENT

În primul rând a fost un noroc chior, ca să zic așa, faptul că online-ul a fost una dintre ramurile care «a înflorit» în această perioadă nefavorabilă. Pe de altă parte… zice graiul viu că «norocul ți-l mai faci și cu mâna ta»…

Din acest punct de vedere pot să vă spun că investesc de ceva ani în tot ceea ce înseamnă social media, motiv pentru care cred că acum culeg roadele. Cred că voi mai avea griji mulți ani de aici încolo… cariera în showbiz este extrem de efemeră. 

ADVERTISEMENT

Domnul Țiriac a spus că «Ai atâția bani câți poți scoate din buzunar»… așa că mai am de muncă un piculeț până la milion cash”, a declarat Dorian Popa într-un interviu pentru ciao.ro.

Vloggerul încasează 500.000 de euro pe an din munca sa, în timp ce lunar îi intră în buzunar 40.000 de euro, banii fiind în momentul de față principala sa preocupare. Vedeta de la Antena 1 muncește din greu să-și satisfacă toate poftele, deși are casa de vis și două mașini de lux.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa nu vrea să se oprească aici, mai ales că iubește ceea ce face. Artistul consideră că nu este o persoană cu dare de mână, dar nici zgârcită, investind în pasiunile sale, mașinile și ceasurile care ajung la sume frumușele. Cântărețul investește și în afaceri, în prezent dorind să ridice două vile.

ADVERTISEMENT
Tags: