Life

Dorian Popa vorbește despre povestea fenomenului Cheluțu. “Am zis că nu e tratat cum trebuie”

03.10.2020 | 22:58
Dorian Popa vorbeste despre povestea fenomenului Chelutu Am zis ca nu e tratat cum trebuie
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online, unde se bucură de milioane de urmăritori. Vlogurile lui zilnice aduc zâmbete pe chipurile fanilor datorită umorului specific al vedetei.

Recent, a lansat un nou trend, însă nu doar el se bucură de acest succes. Cheluțu, câinele lui, este vedeta momentului, iar Dorian a vorbit despre acest fenomen în cadrul emisiunii “Acces Direct de Weekend”. așa cum relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Artistul povestește despre cum l-a cunoscut pe Cheluțu și cum a ajuns de la un animal de companie la vedetă în toată țara.

Dorian Popa, despre fenomenul Cheluțu

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, ajuns celebru în primul rând prin actorie și muzică. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în numeroase proiecte, iar acum se bucură de succes în mediul online.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, nu doar el se află în lumina reflectoarelor. Cheluțu, simpaticul lui câine, a ajuns imediat un fenomen în toată țara. Cântărețul chiar a lansat o piesă împreună cu câinele lui!

Mai mult, piesa “Înoată Cheluțu” a avut un adevărat succes și a rămas în trending săptămâni la rând. Invitat în platoul emisiunii “Acces Direct de Weekend”, Dorian Popa a povestit despre cum a devenit câinele său un fenomen atât de îndrăgit.

ADVERTISEMENT

Povestea dintre cei doi este destul de emoționantă, iar Dorian a oferit detalii despre momentul întâlnirii. Artistul a decis să adopte câinele din cauza condițiilor în care era ținut.

“Este un câine adoptat. Îl știam de puișor și l-am mai văzut după mulți ani. L-am văzut bolnăvior. Stăteam la masă și îl vedeam că lingea gratiile așa și zic: ‘Of, săracul! E trist că e închis!’ și când m-am dus după el i-am văzut dermatita de pe spate, locurile în care nu avea păr, sânge.

ADVERTISEMENT

Am zis că nu e tratat cum trebuie și am întrebat dacă pot să-l iau eu”, a declarat Dorian în cadrul emisiunii de l Antena 1.

Deși este optimist și plin de viață, așa cum putem vedea în vlogurile pe care le postează zilnic, Dorian Popa are un suflet mare, mai ales atunci când vine vorba de animăluțe.

Imediat după ce a luat câinele, l-a dus la veterinar pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Medicii postau fotografii cu micuțul patruped și îl etichetau pe Dorian Popa în postări.

Ideea clipului i-a venit brusc și a fost felicitat pentru aceasta nu doar în țară, dar și în afară. I-a comandat lui Cheluțu diverse accesorii tocmai din Statele Unite și l-a luat cu el acasă, unde l-a tratat așa cum merită un câine, cu multă dragoste.

“L-am luat și a stat o lună jumătate internat. Era o mini-vedetă încă de când era în spital, pentru că rezidenții îl vedeau, făceau story-uri cu el și îmi dădeau tag. Cât despre clip, am scris pe etape exact ce trebuie să filmăm și am comandat din Statele Unite accesoriile lui Cheluțu din acel clip. Ochelari de cățel (…) Nu erau ochelari de om, dacă asta credeți!”, a continuat artistul.

Dorian Popa a ajuns rapid un fenomen în toată țara după ce a jucat în serialul “Pariu cu Viața”, iar acum este implicat în mai multe proiecte și postează vloguri în fiecare dimineață.

ADVERTISEMENT