Fotbal intern

Dorin Goian, acuzații dure după un meci pierdut în Liga 3: ”Au fost presiuni mari, presiuni politice, multe telefoane”

01.12.2019 | 17:31
Dorin Goian acuzatii dure dupa un meci pierdut in Liga 3 Au fost presiuni mari presiuni politice multe telefoane
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al echipei FCSB, Dorin Goian, a lansat acuzații dure după un meci pierdut în Liga 3. Fostul internațional a avut declarații extrem de virulente după ce formația sa, Bucovina Rădăuți, a fost învinsă, acasă, scor 0-3, de Foresta Suceava, în ultimul meci al turului din Seria 1.

Dorin Goian, acuzații dure după un meci pierdut în Liga 3: ”Nu fac jocurile nimănui”

”Au fost presiuni mari şi telefoane multe din partea unor persoane, presiuni politice. Să ţină minte un singur lucru, că Dorin Goian va juca tot timpul numai şi numai pe teren! Dorin Goian nu face jocurile nimănui”, au fost acuzațiile lui Dorin Goian după înfrângerea din Liga 3.

ADVERTISEMENT

”Suntem în 2019 şi aşa cum am jucat şi cu Bacău, am jucat şi cu Foresta, cu Focşaniul şi cu orice echipă. A spus cineva că Goian nu vrea să ajute Foresta, că Goian aduce deservicii fotbalului sucevean. Este vinovat Goian pentru faptul că joacă corect şi că încearcă să implementeze o mentalitate corectă acestor copii”, a spus Goian la TVR Iaşi, citat de liga2.prosport.ro.

Dorin Goian se bate pentru promovarea în Liga 2

La finalul turului din Seria 1 din Liga 3, în fruntea clasamentului este Aerostar Bacău, cu 39 de puncte, urmată de Foresta Suceava, cu 35 de puncte. Formația lui Dorin Goian, Bucovina Rădăuți, ocupă poziția a patra, cu 31 de puncte. Pe locul trei este CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT