Fotbal intern

Dorin Goian, dezvăluiri din Suceava, cel mai mare focar din România: „Mergi la spital, 99% iei coronavirus” + „La revedere, Uniunea Europeană”

01.04.2020 | 11:46
Dorin Goian dezvaluiri din Suceava cel mai mare focar din Romania Mergi la spital 99 iei coronavirus  La revedere Uniunea Europeana
ADVERTISEMENT

Dorin Goian se află la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din România, și dezvăluie că situația a devenit critică după ce personalul medical nu s-a putut proteja, neavând la dispoziție echipamentul necesar. Fostul fundaș al echipei naționale consideră că Uniunea Europeană se va desființa după pandemie.

Dorin Goian, dezvăluiri din Suceava

România a intrat în scenariul 4 de coronavirus, cu peste 2.000 de cazuri confirmate, iar cele mai multe dintre ele sunt din Suceava, oraș intrat complet în carantină.

ADVERTISEMENT

Dorin Goian, fostul fundaș al echipei naționale, se află în izolare la Suceava și admite că izbucnirea pandemiei în orașul bucovinean a avut loc după ce mulți români au revenit din străinătate, iar medicii nu au avut echipamentul necesar pentru protecție.

Totul a erupt de la spital. Au fost decizii eronate care au venit pe bandă rulantă, în lanț. La început a fost infectat un grup restrâns de medici, apoi au stat în aceeași încăpere cu alții, apoi pe fiecare secție în parte, iar de aici a început să se infecteze și restul personalului medical.

ADVERTISEMENT

Marea problemă e că ei n-au avut echipament de protecţie. Plus că mulţi dintre ei n-au realizat că au fost infectaţi neavând combinezoane, măşti şi alte lucruri care să-i protejeze.

În plus, e vorba şi despre lipsă de experienţă, nu s-au mai întâlnit cu aşa ceva, o pandemie de genul ăsta. Acestea au fost motivele pentru care au clacat. Şi a mai fost ceva: foarte multe persoane care s-au întors din Italia şi din Spania!

ADVERTISEMENT

Am un amic doctor şi, săracu’, e într-o situaţie disperată. Mama lui, care e şi ea medic, a fost testată şi a ieșit pozitiv. El a fost testat acum 4-5 zile şi încă n-a primit rezultatul, nu ştie ce să facă!

Dar eu i-am spus direct, fiindcă auzeam cum tuşeşte la telefon, Dumnezeule…, i-am zis că nu ştiu de ce îşi mai pune problema, e cam clar că are coronavirus.”, a declarat Dorin Goian, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

„La revedere, Uniunea Europeană”

Dorin Goian consideră că Uniunea Europeană se va desființa după pandemia de coronavirus.

La revedere, uităm de Uniunea Europeană. E gata această alianță, va dispărea după ce trece pandemia. Fiecare e doar pentru el acum. Suntem efectiv ca în jungă, trăiește doar cine se ajută singur. 

Dacă stăm şi arătăm cu degetul, căutăm vinovaţi, acuzăm, va fi dezastru, mai ales că nu ne va ajuta nimeni din exterior”, consideră Dorin Goian.

ADVERTISEMENT