Fotbal international

Dorin Rotariu a fost sărbătorit de AZ Alkmaar! Mesajul olandezilor de ziua internaționalului român

Autor: Traian Terzian | 29.07.2018 | 17:30
Internaționalul român Dorin Rotariu împlinește 23 de ani și a fost sărbătorit la noua sa echipă AZ Alkmaar

Internaționalul român Dorin Rotariu împlinește duminică 23 de ani și a fost sărbătorit la noua sa echipă AZ Alkmaar. Olandezii au postat un mesaj pe contul de Twitter în care îl felicită pe mijlocașul adus sub formă de împrumut în această vară de la campioana Belgiei, FC Bruges.

”Dorin Roti îşi serbează azi cea de-a 23-a aniversare. Mulţumim, Dorin! La mulţi ani!”, au scris oficialii clubului AZ Alkmaar, pe pagina oficială de Twitter. Dorin Rotariu a ajuns la FC Bruges în ianuarie 2017 de la Dinamo București, când a fost transferat pentru suma de 2,2 milioane de euro. El a jucat însă doar 12 meciuri pentru clubul belgian, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive.

Dorin Rotariu a fost împrumutat de FC Bruges la AZ Alkmaar

În sezonul precedent, Dorin Rotariu a fost împrumutat de FC Bruges la Excelsior Mouscron, acolo unde a reușit 11 goluri și cinci pase decisive. Performanța sa nu i-a înduplecat însă pe oficialii campioanei Belgiei, care au decis să nu îl ia în considerare pentru actualul sezon și l-au împrumutat pentru un sezon la AZ Alkmaar.

Internaționalul român Dorin Rotariu împlinește 23 de ani și a fost sărbătorit la noua sa echipă AZ Alkmaar
Internaționalul român Dorin Rotariu împlinește 23 de ani și a fost sărbătorit la noua sa echipă AZ Alkmaar

Internaționalul român a mai fost dorit în această vară de FCSB și Universitatea Craiova, dar fotbalistul a refuzat să revină în Liga 1 Betano. “Este adevărat, m-au contactat cei de la FCSB. Am discutat cu ei, le-am spus clar că prioritatea mea este să continui în străinătate. M-au înțeles. Cam asta a fost discuția. Acum aștept oferte din străinătate, vreau să rămân aici”, declara în urmă cu două săptămâni Rotariu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!