Fotbal intern

Dorin Rotariu a refuzat FCSB: “Prioritatea mea e să continui în străinătate”

13.07.2018 | 15:36
Dorin Rotariu a refuzat FCSB Prioritatea mea e sa continui in strainatate

Dorin Rotariu a refuzat FCSB! Fostul jucător de la FC Dinamo Bucureşti a fost ofertat de Gigi Becali, însă acesta nu îşi doreşte să revină în Liga 1 Betano, după un an şi jumătate de când a evoluat în “Groapă”.

Gigi Becali l-a dorit pe “Roti”, iar în cursa pentru jucătorul lui Bruges a intrat şi Universitatea Craiova, însă internaţionalul român nu îşi doreşte să revină în campionatul intern.

Dorin Rotariu a refuzat FCSB

“Este adevărat, m-au contactat cei de la FCSB. Am discutat cu ei, le-am spus clar că prioritatea mea este să continui în străinătate. M-au înțeles. Cam asta a fost discuția. Acum aștept oferte din străinătate, vreau să rămân aici”, a declarat Rotariu pentru Pro TV.

Dorin Rotariu a refuzat FCSB! Mijlocaşul se uită spre cer într-un meci al lui Dinamo
Dorin Rotariu a refuzat FCSB! Jucătorul se bucură în tricoul lui Dinamo

Ionel Dănciulescu nu şi-ar fi dorit nici el ca Rotariu să revină în România şi, mai ales, la rivale: “Rotariu e licitat de FCSB, de Craiova… Da, am văzut şi eu ştirile care circulă în aceste zile despre Roti, eu îl ştiu un jucător crescut în spiritul nostru, al dinamoviştilor, dar în viaţă se pot întâmpla multe, niciodată să nu spui niciodată. Cred că cel mai bine ar fi să îşi găsească o echipă sau o oportunitate să joace tot afară, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu cei de la Brugge, mai ales că el vine după un sezon extraordinar de bun la Mouscron.

Mai departe e alegerea lui, cu siguranţă el va şti cel mai bine ce are de făcut, dar, din punctul meu de vedere, mi-aş dori să reuşească afară, pentru că în ultimul an de zile a crescut enorm de mult şi e un jucător important şi un jucător foarte bun pentru naţională. Nu am vorbit pentru că e destul de complicat, având în vedere salariul pe care îl câştigă acolo, oportunităţile pe care le are de a evolua la altă echipă din străinătate. Probabil şi cei de la Brugge vor o sumă de bani, pentru că l-au cumpărat cu 2,2 milioane, aşa că e complicat”.

Citeşte şi:

  • Dorin Rotariu e licitat de FCSB şi Craiova. Sfatul lui Dănciulescu: “Să joace afară”
  • Belgienii i-au stabilit preţul lui Dorin Rotariu. Cât trebuie să plătească FCSB
Tags: