Fotbal international

Dorin Rotariu aproape de FCSB, după ce a anunțat că vrea să plece de la AZ Alkmaar! Cu cine se bate Gigi Becali pentru transferul lui!

17.12.2018 | 15:28
Dorin Rotariu aproape de FCSB dupa ce a anuntat ca vrea sa plece de la AZ Alkmaar Cu cine se bate Gigi Becali pentru transferul lui

Dorin Rotariu este pe picior de plecare de la AZ Alkmaar, echipă la care este împrumutat de Club Brugge. Cu 144 de minute jucate în prima ligă din Olanda în 16 etape, românul vrea să își găsească o echipă unde să fie titular. Impresarul fotbalistului, Dragoș Boboc, îi caută echipă atacantului, care este dorit și de Gigi Becali la FCSB. Pe lângă formația antrenată de Nicolae Dică, Rotariu ar mai avea oferte și de la alte echipe din Belgia și Olanda.

“Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă”, a declarat impresarul lui Dorin Rotariu pentru Prosport.

Dorin Rotariu aparține de echipa belgiană Club Brugge

Dorin Rotariu pleacă de la Alkmaar! Gigi Becali se bate cu echipe din Olanda și Belgia pentru atacantul care a jucat și la Dinamo

Dorin Rotariu a anunțat că nu mai rămâne la Alkmaar, nemulțumit de statutul de rezervă. În ceea ce privește următoarea destinație, încă nu este ceva concretizat. “Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate. Din Belgia, o echipă din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge”, a declarat impresarul fotbalistului, Dragoș Boboc.

Dorin Rotariu și iubita sa, Floris, cu care a venit la prezentarea oficială de la AZ Alkmaar

Brugge, echipa de care aparține Rotariu, și FCSB au negociat în urmă cu o lună transferul românului a scris presa din Belgia. “Negocierile dintre Brugge şi FCSB sunt în toi şi au intrat în linie dreaptă. Dacă totul decurge conform planului, Rotariu se va întoarce în România pentru două milioane de euro. Ambele părţi îşi doresc să finalizeze afacerea”, au scris cei de la Voetbal24.be.

În urmă cu o lună, Dorin Rotariu era principala țintă a lui Gigi Becali“Nu am terminat negocierile, dar mai degrabă, da, vine. Nu vreau să spun mai mult. Când nu mai vreau un jucător, dau de la mine 100.000 ca să plece. Ei, dacă nu îl mai vor, trebuie să ceară jumătate de preț. Nu pot spune mai multe, poate nu le convine. Dacă vă spun eu ce și cum, va trebui să dau mai mult cu 200-300.000. Eu încerc să spun adevărul”, spunea atunci finanțatorul de la FCSB.

  • 144 de minute a jucat Dorin Rotariu în cele 16 etape din Eredivisie în acest sezon