Dezvăluire cutremurătoare! “Dorin Rotariu a vorbit cu soţia şi fiica lui Ekeng în seara tragediei”

Razvan Nicolae   
in Dinamo
30/03/2018, 18:22
Dezvăluire cutremurătoare! “Dorin Rotariu a vorbit cu soţia şi fiica lui Ekeng în seara tragediei”

Tatăl lui Dorin Rotariu a dezvăluit un episod incredibil petrecut în ziua în care Patrick Ekeng a murit. Acesta a dezvăluit că fiul său a stat de vorbă, chiar în seara în care s-a petrecut tragedia, cu soţia şi fiica fotbalistului camerunez.

Dorin a rămas marcat şi de faptul că, în drumul spre stadionul Dinamo înaintea meciului în care s-a produs tragedia, a stat în autocar lângă Ekeng. Camerunezul a vorbit tot drumul la telefon cu Nathalie, soţia sa, şi cu fetiţa lor, Kim. La final, Patrick i le-a dat la telefon, iar Dorin a continuat discuţia cu fiica şi cu soţia lui Patrick până când au ajuns la stadion”, a declarat Ilie Rotariu.

Dorin Rotariu, prieten bun cu Patrick Ekeng

Conform spuselor lui Ilie Rotariu, Dorin Rotariu se împrietenise cu Patrick Ekeng. Ştiu că i-a dedicat golul lui Ekeng. Erau prieteni foarte buni, l-a învăţat limba română, ieşeau împreună în oraş. S-au apropiat de la început, pentru că Dorin vorbeşte la fel de bine şi engleza, şi franceza”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×