Fotbal intern

Dorin Rotariu, dorit de Craiova! Becali: “Dacă-l vrea Rotaru, să-l ia”

11.07.2018 | 11:45
Dorin Rotariu, dorit de Craiova. Jucătorul, în tricoul naţionalei

Dorin Rotariu, dorit de Craiova! Jucătorul celor de la Bruges este pe picior de plecare din Belgia, iar după ce FCSB şi-a anunţat interesul pentru acesta, prin vocea lui Gigi Becali, acum şi oltenii se gândesc să îl aducă pe fostul jucător de la FC Dinamo Bucureşti.

Conform GSP, oficialii celor de la Universitatea Craiova s-au interesat care sunt condiţiile pentru aducerea lui Dorin Rotariu în Bănie şi rămâne de văzut dacă cele două părţi vor reuşi să ajungă la un consens.

Dorin Rotariu, dorit de Craiova

Gigi Becali a anunţat însă că nu este decis să liciteze cu oltenii pentru Dorin Rotariu: “Licitaţie nu cred. Suma pe care o putem da, o dăm. Cred că nu ar fi corect, am avea un avantaj, pentru că suntem FCSB. Licitaţie nu fac, Dacă îl vrea Rotaru să îl ia el”, a spus Gigi Becali la PROX.

Dorin Rotariu, dorit de Craiova, după ce Becali a anunţat că îl vrea
Dorin Rotariu, dorit de Craiova. Mijlocaşul, cu mingea la picior

Dorin Rotariu ar vrea totuşi să rămână în străinătate, însă dacă nu va reuşi să realizeze acest lucru, atunci va ua în calcul şi o revenire în ţară: “Am discutat cu cei de la Steaua, le-am zis părerea mea și ce am eu de gând. Deocamdată, nu pot să iau o decizie din punct de vedere al Stelei. Am refuzat deja trei oferte din străinătate, așa că mai aștept. Încă nu pot lua o decizie. Celor de la Steaua le-am spus că sunt pe plan de așteptare”, a spus Dorin Rotariu.

“Dintotdeauna l-am vrut”

“Antrenorul nu-l vrea la Brugges așa că l-am pus pe MM să se intereseze. A luat legătura cu el, urmează să vedem ce se întâmplă. L-a sunat, a vorbit cu el. El vrea să rămână acolo, în Belgia, vă dați seama. A zis că vorbim, nu ne-a spus nici da, nici nu. Eu dintotdeauna am vrut să îl iau la FCSB. Vrem să jucăm cu el vârf”, anunţase Gigi Becali iniţial.

Citeşte şi:

  • Belgienii i-au stabilit preţul lui Dorin Rotariu. Cât trebuie să plătească FCSB
  • Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. “Am discutat”
  • FCSB negociază cu Dorin Rotariu: “Cică nu îl vrea antrenorul lui Bruges”