Fotbal intern

EXCLUSIV. Scandal pe banii pentru Rotariu. “Nici acum nu au plătit!”

Dorin Rotariu este motiv de litigiu între Dinamo si Poli, iar FANATIK.RO a aflat în ce stadiu se află acum problemele dintre reprezentanţii fostei societăţii a lui Marian Iancu şi şefii din...
19.10.2017 | 00:07
EXCLUSIV Scandal pe banii pentru Rotariu Nici acum nu au platit
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este motiv de litigiu între Dinamo si Poli, iar FANATIK.RO a aflat în ce stadiu se află acum problemele dintre reprezentanţii fostei societăţii a lui Marian Iancu şi şefii din Ştefan cel Mare. Interanţionalul român a  fost transferat de la Poli Timişoara la Dinamo, iar ulterior a ajuns la FC Bruges pentru sumade 2.200.000 de euro. Însă gruparea de pe atunci a lui Iancu a păstrat 50 la sută dintr-un ulterior transfer conform unei clauze dein contract.

Însă între timp controlul societăţii lui Iancu a fost preluată de lichidatorul judiciar după ce problemele financiare au ingropat fosta vicecampioană a României, iar aceştia au sesizat că oficialii din Ştefan cel Mare nu mai doresc să achite cei 50 la sută dintr-un viitor transfer. Astfel că s-a ajuns la un litigiu, iar avocatul reprezentanţilor bănăţenilor, Paul Ciucur a explicat pentru FANATIK.RO cum stau acum lucrurile.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

“Dorin Rotariu a fost transferat pe 2.200.000 de euro”

Avocatul bănăţenilor a acceptat să dezvăluie pentru FANATIK.RO amănunte în legătură cu stagiul litigiului dintre Dinamo şi fosta societate a lui Marian Iancu. “Marţi a a avut loc la Timiş un proces, dar nu a fost vorba de procesul în sine al acestui caz, deoarece Dinamo a înaintat o hârtie prin care solicită stoparea momentană a judecăţii până când nu se analizează o cerere de a lor. Rezultatul îl vom afla pe 24  octombrie, iar atunci vom cunoaşte clar dacă ne vom judeca in instanţele sportive sau în cele de la Tribunal.

Noi am tot încercat să nu ajungem la niciun proces. Am făcut schimb de corespondenţe cu Dinamo şi le-am prezentat clar dovada că au să plătească 50 la sută din cei 2.200,000 de euro atit cât a constat transferul lui Rotariu la Bruges. Însă în acte se specifică clar că suma respectivă nu trebuie să fie mai mică de 270.000 de euro plus TVA. Dar Dinamo nu a mai dorit să plătească şi cred că tot caută tot felul de chichiţe să tergiverseze cauza”, a spus Paul Ciucur.

ADVERTISEMENT