Video. Meci nebun cu 7 goluri între Marin şi Rednic! A marcat Rotariu!

dorin rotariu, mircea rednic, razvan marin, standard liege, mouscron, jupiler league

Spectacol total în Standard Liege - Mouscron, duelul dintre Răzvan Marin şi echipa lui Mircea Rednic şi Dorin Rotariu. S-a terminat 4-3, iar fostul dinamovist a marcat.

Standard Liege a deschis scorul în minutul 9, prin Luyindama, după o lovitură liberă executată de Răzvan Marin. A fost 1-1 la pauză, după ce Awoniyi a marcat pentru echipa pregătită de Mircea Rednic, în minutul 19.

Imediat după pauză, Pocognoli a readus-o în avantaj pe Standard, dar nu pentru mult timp. Dorin Rotariu, care avea să fie schimbat în minutul 82, a făcut 2-2 cu un şut la vinclu, din interiorul careului, în minutul 64.

Luyindama a primit cartonaşul roşu în minutul 73, iar Mouscron a profitat imediat. Awoniyi a făcut dubla şi şi-a adus echipa în avantaj, în minutul 76, imediat după ce Răzvan Marin a fost schimbat. 

Deşi cu un om în minus, finalul de meci le-a aparţinut celor de la Standard. Au întors rezultatul prin golurile marcate de Carcela şi Cop, minutele 87 şi 89. Un minut mai târziu, Mouscron a rămas şi ea în 10, după eliminarea lui Govea.

După acest rezultat, Standard Liege rămâne în cursă pentru un loc în primele şase, pentru play-off. Este pe opt, cu 36 de puncte, unul sub Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, care este a şasea clasată. Mouscron este pe 13, cu 29 de puncte.