Fotbal intern

Dorin Rotariu la FCSB? Câţi bani cere Brugge pentru internaţionalul român

10.11.2018 | 19:25
Dorin Rotariu la FCSB Cati bani cere Brugge pentru internationalul roman

Voetbal24.be anunţă că Dorin Rotariu este dorit la FCSB, iar belgienii de la FC Brugge sunt dispuşi să-l cedeze pe internaţionalul român în vârstă de 23 de ani pe o sumă destul de mare. Gigi Becali a anunţat că negociază pentru ca Harlem Gnohere, golgheterul vicecampioanei României, să plece în perioada de mercato din iarnă, iar latifundiarul din Pipera a început căutările ca să îl înlocuiască pe francez.

Sursa citată mai sus anunţă că belgienii sunt dispuşi să renunţe la serviciile lui Dorin Rotariu, însă numai dacă vor reuşi să obţină între 2 şi 2,5 milioane de euro. Mai mult, Gigi Becali ar putea să achite această sumă dacă îl va vinde pe Harlem Gnohere pe trei milioane la o echipă din Arabia Saudită.

Dorin Rotariu, dorit de Gigi Becali la FCSB?

“Club Brugge negociază un transfer surprinzător”, anunţă voetbal24.be. Mai mult, belgienii au anunţat că cel care se ocupă să pună la punct toate detaliile este Vincent Mannaert, directorul general al echipei Club Brugge. FCSB îl doreşte pe Dorin Rotariu împrumut, ceea ce este în contradicţie cu ce doresc belgienii. “Albaştri-negrii şi-ar dori să primească între 2 şi 2,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Dorin Rotariu”.

Dorin Rotariu în perioada înb care juca pentru Dinamo Bucureşti
Dorin Rotariu în perioada înb care juca pentru Dinamo Bucureşti

În prezent, Dorin Rotariu joacă sub formă de împrumut pentru AZ Alkmaar. Atacantul a ajuns la gruparea din Eredivisie în iulie 2018, iar pe 30 iunie 2019 ar urma să revină în Belgia la Club Brugge. Pentru AZ Alkmaar a jucat în 8 meciuri şi a înscris un singur gol. Dorin Rotariu are 5 selecţii şi un gol pentru echipa naţională a României, acolo unde a debutat pe 8 octombrie 2016 într-un meci jucat de “tricolori” cu Armenia, scor  5-0, pe “Vazgen Sargsyan Republican Stadium”.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Dorin Rotariu, conform transfermarkt.com
  • 5 selecţii are Dorin Rotariu la echipa naţională a României
  • 1 gol a înscris Dorin Rotariu pentru echipa naţională a României