Fotbal intern

Dorin Rotariu la FCSB? Gigi Becali: “E fotbalist adevărat!”

10.07.2018 | 09:51
Dorin Rotariu la FCSB Gigi Becali E fotbalist adevarat

Dorin Rotariu este dorit de FCSB, după ce Club Brugge nu l-a luat în cantonamentul din Olanda, unde în primul meci a jucat chiar împotriva vicecampioanei României, într-un amical care s-a terminat cu scorul de 1-1.

Cel care a anunţat interesul pentru fotbalistul român este chiar patronul celor de la FCSB, Gigi Becali: “MM se va interesa de condiţiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aş putea atinge de Rotariu, dar dacă Bruges vrea să-l vândă, sunt interesat! E fotbalist adevărat!”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Dorin Rotariu la FCSB, după ce Brugge nu îl mai vrea

În sezonul precedent, Dorin Rotariu a avut o prestaţie excelentă la Mouscron, unde a fost împrumutat de Club Brugge. El a adunat 11 goluri şi 5 pase decisive în 30 de meciuri, dar nu a reuşit să îi impresioneze pe oficialii campioanei Belgiei, care par decişi să renunţe la jucătorul român. Dorin Rotariu a ajuns la Brugge în ianuarie 2017 de la Dinamo, când a fost transferat pentru suma de 2,2 milioane de euro. El a jucat însă doar 12 meciuri pentru clubul belgian, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive.

Chiar dacă nu şi-a convins clubul cu prestaţiile la Mouscron, Dorin Rotariu a revenit în circuitul echipei naţionale în mandatul lui Cosmin Contra, pentru care a înscris chiar şi primul său gol, în amicalul jucat împotriva Suediei în această primăvară.

Dorin Rotariu la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat toate transferurile

Un alt motiv pentru care Dorin Rotariu la FCSB pare a fi un scenariu plauzibil e dat de rateurile pe care le-a făcut clubul roş-albastru în această vară. Trupa lui Gigi Becali s-a despărţit de Constantin Budescu şi de Denis Alibec, dar a ratat pe rând transferurile dorite în ultima perioadă. FCSB nu a putut să îi ia nici pe Adam Nemec, nici pe Anatole Abang şi nici pe Billel Omrani. De asemenea, şi varianta de rezervă Raul Rusescu pare să fi picat. Astfel, nepotul fostului mare stelist Iosif Rotariu poate ajunge la FCSB, chiar dacă a fost lansat în fotbalul mare de marea rivală, Dinamo Bucureşti.