Fotbal international

De ce nu l-a mai luat Arminia Bielefeld pe Dorin Rotariu. Reacția impresarului: „Asta s-a întâmplat”

01.02.2019 | 00:07
De ce nu la mai luat Arminia Bielefeld pe Dorin Rotariu Reactia impresarului Asta sa intamplat

Dorin Rotariu nu mai este dorit de AZ Alkmaar, iar FANATIK a aflat că atacantul român a primit o ofertă de transfer din Germania, de la formația Arminia Bielefeld și este tentat să o accepte, deși echipa evoulează în Bundesliga 2.

UPDATE, ora 23:59 / Dragoș Boboc, unul dintre impresarii lui Rotariu, a dezvăluit că nemții s-au folosit de acest tertip pentru a încerca să scadă prețul clauzei de cumpărare: “Nu e nimic adevărat, e o prostie. El a mers patru ore cu maşina, după care a făcut vizita medicală. Ei au zis că au găsit ceva în neregulă la inimă, dar l-au verificat din nou şi nu era nimic. Când au văzut lucrul ăsta, au vrut să schimbe datelele din contract. Au cerut să fie scăzut preţul la clauza de cumpărare, dar cei de la Brugge n-au acceptat”, a spus impresarul Dragoş Boboc pentru ProSport.


UPDATE, ora 20:18 / Împrumutul lui Dorin Rotariu la Arminia Bielefeld a picat, după ce mijlocașul român nu a trecut vizita medicală. ”Din cauza anomaliilor apărute la vizita medicală nu va mai exista un transfer în această iarnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al clubului din liga a doua germană, Daniel Mucha, conform site-ului  westfalen-blatt.de.


Internaționalul român își dorește să se transfere la o echipă la care să aibă cât mai multe șanse să joace meci de meci pentru a prinde din nou echipa națională a României și să facă parte din lotul lui Cosmin Contra pentru preliminariile EURO 2020. Astfel, după ce a refuzat să semneze cu Feirense, echipă care evoluează în prima ligă din Portugalia, informație anunțată de FANATIK, Dorin Rotariu este tentat să accepte propunerea venită de la oficialii grupării Arminia Bielefeld.

Dorin Rotariu, ofertă de la Arminia Bielefeld, echipă din Liga a 2-a din Germania

Daca cele două părți vor ajunge la un acord, Dorin Rotariu ar urma să încaseze un salariu lunar în valoare de 20.000 de euro. Nemții îl vor lua sub formă de împrumut, cu opțiunea de cumpărare dacă atacantul va da randament.  Astfel, internaționalul român ar încerca să ajute echipa din Bundesliga 2 să urce în clasament, deoarece Arminia Bielefeld se află pe locul 14, cu 21 de puncte adunate în 19 meciuri.

Dorin Rotariu le-a transmis apropiaților că este încântat de condițiile pe care echipa din Bundesliga 2 le are și crede că ar putea fi un pas înainte pentru revenirea lui la echipa națională a României. În aceste condiții, atacantul ar urma să semneze contractul cu Arminia în cazul în care nu va primi o altă ofertă mai convenabilă. În trecut, Dorin Rotariu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de oficialii echipei CFR Cluj, dar atacantul dorește să își continue aventura în străinătate.

  • 20.000 de euro este salariul lui Dorin Rotariu la AZ Alkmaar
  • 1.000.000 de euro este cota lui Dorin Rotariu, conform transfermarkt.com