Fotbal intern

Sfaturi pentru Dorin Rotariu de la selecționer după oferta FCSB: „Nu e un pas înapoi dacă se întoarce în România”

16.11.2018 | 13:36
Sfaturi pentru Dorin Rotariu de la selectioner dupa oferta FCSB Nu e un pas inapoi daca se intoarce in Romania

Dorin Rotariu, jucătorul celor de la FC Bruges, împrumutat însă la AZ Alkmaar, este dorit de FCSB. Tânărul fotbalist român nu prea reușește să prindă echipa la trupa olandeză, iar selecționerul României, Cosmin Contra, îl sfătuiește pe Rotariu să se întoarcă în România.

„E un jucător care îmi place foarte mult, s-a văzut și la Mouscron. Este un jucător complet, dar din păcate anul ăsta alegerea pe care a făcut-o nu a fost cea mai bună. Indiferent de echipa la care va merge, dacă va fi în România sau în străinătate, sper doar să reușească să joace. Eu întotdeauna, când am un jucător care nu prinde lotul national, îi dau un sfat să meargă undeva să joace. Nu e de competența mea să spun că e un pas înapoi dacă vine în România. E un pas înainte dacă se întoarce și joacă, în loc să bată pasul pe loc”, a spus Cosmin Contra, despre tânărul atacant român.

Dorin Rotariu, ofertă de la FCSB, dorit și de Dinamo

Dorin Rotariu este dorit cu insistență de către patronul FCSB, Gigi Becali, cel care l-a vrut și în vară pe nepotul fostului stelist, Iosif Rotariu: “Nu am terminat negocierile. E mai aproape cu un pas de FCSB. Eu zic că mai degrabă o să fie transferat. Dar când o să fie, o să fie. Avansăm în negocieri”, a spus patronul FCSB.

Cu toate acestea, FANATIK.RO a aflat că pe fir a intrat și Mircea Rednic, cel care l-a antrenat pe Dorin Rotariu la Mouscron. Antrenorul lui Dinamo ar dori să îl împrumute pe mijlocașul ofensiv din iarnă. În acest sezon, Dorin Rotariu a jucat numai 100 de minute în 7 partide pentru AZ Alkmaar în Eredivisie și a reușit să înscrie un gol în Cupa Olandei.