Exclusiv. Roti, aproape de echipa lui Rednic: "Negocieri avansate!"

Dorin Rotariu, club brugge, Mouscron

Update. Mircea Rednic a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Dorin Rotariu este foarte aproape să ajungă sub comanda antrenorului român la Mouscron.

"Rotariu este un băiat foarte bun, cu calităţi de fotbalist adevărat. Cu mine a dat cel mai bun randament, a ajuns şi la echipa naţională a României. Este adevărat că mi-l doresc la echipă. Au fost deja discuţii şi la nivelul conducerilor. Vrem să îl luăm împrumut. Negocierile sunt avansate!", a spus Mircea Rednic pentru FANATIK.RO.

..................................................

Dorin Rotariu a fost transferat de Club Brugge la începutul anului 2017, iar FC Dinamo Bucureşti a încasat pentru mutarea atacantului în vârstă de 22 de ani nu mai puţin 2.200.000 de euro.

Internaţionalul român a semnat cu echipa din Belgia un contract valabil până în 2020, dar zilele sale la Brugge sunt numărate.

Rotariu, pus pe liber de Club Brugge


Rotariu nu a jucat în niciun meci pentru Club Brugge şi nici nu a fost pe banca de rezerve în acest sezon competiţional, iar FANATIK.RO a aflat mai multe detalii în ceea ce priveşte viitorul atacantului în vârstă de 22 ani. Oficialii echipei din Belgia l-au înştiinţat pe Dorin Rotariu că nu mai face parte din planurile de viitor ale clubului, susţinând că nu este pregătit din punct de vedere fizic şi nici mental pentru a face parte din cadrul lotului.

Dorin Rotariu, la un pas de Mouscron

Deşi a fost trecut pe liber de către Club Brugge, salvarea lui Dorin Rotariu vine din partea fostului antrenor pe care l-a avut la FC Dinamo Bucureşti. Conform informaţiilor FANATIK.RO, "Puriul" şi-a arătat interesul pentru atacantul lui Brugge, iar oficialii lui Royal Excel Mouscron, echipă care evoluează în prima ligă din Belgia, au luat legătura oficial cu cei de la Brugge pentru împrumutul atacantului. Negocierile sunt foarte avansate, iar şansele ca Roti să ajungă sub comanda lui Rednic sunt foarte mari.

Cotat de site-urile de specialitate la 2.500.000 de euro, Dorin Rotariu a evoluat pentru Club Brugge KV în 12 meciuri, a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive. Pe parcursul carierei, Rotariu a mai evoluat pentru FC Dinamo Bucureşti şi Poli Timişoara.

2.500.000 de euro este cota lui Rotariu, conform transfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231