Fotbal intern

Laude pentru Steaua de la adversarii din Ligă: “Valoare mare!”

Dorin Rotariu se pregăteşte în Olanda, la fel ca şi steliştii, în cantonament pentru noul sezon. Fostul atacant al lui Dinamo ar putea să întâlnească, alături de actuala sa formaţie, FC...
04.07.2017 | 13:57
Laude pentru Steaua de la adversarii din Liga Valoare mare
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu se pregăteşte în Olanda, la fel ca şi steliştii, în cantonament pentru noul sezon. Fostul atacant al lui Dinamo ar putea să întâlnească, alături de actuala sa formaţie, FC Bruges, chiar pe Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

“Steaua este o echipă bună, toata lumea ştie ce transferuri a făcut. Au adus jucători de valoare, ei mereu au făcut transferuri bune. Nu pot să vorbesc prea mult despre Steaua pentru că îmi place să discut despre echipa mea. Sper că indiferent cu cine picăm să trecem peste acea dublă manşă şi să reuşim să intrăm în grupe. Oricum. e clar că va fi un adversar dificil” a spus Rotariu pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu a evoluat în România pentru marea rivală a celor de la FCSB, Dinamo, şi a reuşit să marcheze patru goluri în poarta formaţiei patronate de Gigi Becali. Atacantul a jucat cinci sezoane pentru “câinii roşiii”, între 2012 şi 2017, reuşind să marcheze 22 de goluri. Rotariu a fost chemat la selecţionata de seniori a României la meciul împotriva Muntenegrului în august 2016. A debutat în echipa naţională în meciul din deplasare din 8 octombrie 2016 împotriva Armeniei, câştigat cu 5-0, fiind introdus în minutul 67 în locul lui Alex Chipciu.

Rotariu s-a transferat în Belgia, la FC Bruges, în iarna acestui an. Jucătorul, care este nepotul fostului internaţional român Iosif Rotariu, este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 2,5 milioane de euro. A ajuns la Bruges ca deşi, iniţial, belgienii au dorit să-l transfere pe Andrei Ivan, însă Craiova nu a vrut să-l cedeze pe atacant iar aceştia s-au reorientat spre Rotariu.

ADVERTISEMENT