Fotbal intern

Dorin Rotariu, prima reacție după interesul Craiovei. “Mă gândesc la viitorul meu! Situația e dificilă!”

01.02.2019 | 19:43
Dorin Rotariu a vorbit despre interesul Craiovei pentru transferul său

Dorin Rotariu a fost aproape de un transfer în Bundesliga 2, la Arminia Bielefeld, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, dar mutarea a picat pe ultima sută de metri, deși fotbalistul semnase înțelegerea. Conform celor spuse de atacantul român, Brugge și gruparea din liga a 2-a din Germania nu au ajuns la un acord.

Întrebat în legătură cu interesul apărut din partea celor de la U Craiova pentru transferul său, Dorin Rotariu susține că nu a discutat cu nimeni de la gruparea deținută de Mihai Rotaru. Mai mult, internaționalul român susține că șansele să mai joace pentru AZ Alkmaar și Brugge sunt mici și caută soluții.

Prima reacție a lui Dorin Rotariu după interesul Craiovei

“Nu s-au înțeles cluburile. Nu au fost probleme la vizita medicală. Eu semnasem totul, deci totul a fost ok. În ultimul moment s-a întâmplat ceva și cluburile nu s-au înțeles. Era vorba de împrumut cu opțiune de prelungire. Eu nu am vorbit cu nimeni de la Craiova până în acest moment. Nu vreau să îmi dau cu părerea pentru că nu am discutat cu cei de la Craiova. Dacă aș fi avut vreo ofertă de la ei vorbeam mai multe. Eu mă gândesc la viitorul meu și îmi doresc să joc. Situația e dificilă pentru că transferul în Germania a picat în ultimul moment. Aștept! Altceva nu mai am ce să fac.

La AZ Alkmaar pot să rămân pentru că am contract, dar nu mai sunt șanse să joc. Eu am discutat cu antrenorul și mi-a spus că asta este decizia lui. Mi-a zis că situația nu se va schimba și că trebuie să îmi caut o echipă în iarnă. Am discutat cu domnul Cosmin Contra pentru că este importantă părerea dânsului. El mi-a cerut să găsesc o soluție pentru a avea șanse să joc. La Brugge sunt șanse și mai mici să joc. Acolo au schimbat sistemul de joc și au zis că nu mă încadrez. Atunci am plecat la Mouscron. Mai am un an și jumătate contract cu Brugge. Sunt disponibil să plec și împrumur, și împrumut cu clauză, dar și transfer definitiv”, a spus atacantul pentru TV Telekom Sport.

Dorin Rotariu într-un meci al echipei naționale a României

Întrebat dacă ar accepta să joace la un club din zona arabă, Dorin Rotariu a răspuns: “Dacă vine un club și vine să îți oferă un salariu la care niciodată nu te-ai putut gândi… Nu știi niciodată ce șanse apar.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN