Fotbal international

Dorin Rotariu, surpriză de Crăciun pentru logodnica lui! Cum a cerut-o în căsătorie! Video

27.12.2018 | 20:05
Dorin Rotariu surpriza de Craciun pentru logodnica lui Cum a ceruto in casatorie Video

Dorin Rotariu a surprins-o de Crăciun pe logodnica lui şi a împărtăşit momentul cu fanii lui de pe Instagram. Cei doi îşi petrec sărbătorile de iarnă în Anglia, iar fotbalistul lui AZ Alkmaar a decis să-i facă o surpriză Arianei Floris Costinea.

Fotbalistul de 23 de ani a cerut-o în căsătorie pe Araiana Floris Costinea şi a postat un clip video pe contul personal de Instagram. “Tu eşti şi vei fi mereu cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Te iubesc”, a fost mesajul pe care Dorin Rotariu de pe reţeaua de socializare.

Dorin Rotariu, surpriză de Crăciun pentru logodnica lui. Şi-a neglijat familia pentru viitoarea soţie

Dorin Rotariu i-a făcut o adevărată surpriză de Crăciun logodnicei lui şi a cerut-o în căsătorie în Londra. În imaginile video de pe Instagram se poate vedea cum mijlocaşul ofensiv al lui AZ Alkmaar a muncit din greu pentru a crea o atmosferă romantică în camera de hotel, folosind lumânări şi petale de trandafir. În plus, internaţionalul român i-a transmis simplu mesajul “Căsătoreşte-te cu mine”, cu ajutorul unor baloane.

Gepostet von Dorin Rotariu am Donnerstag, 27. Dezember 2018

În vară, FANATIK anunţa că Ariana Floris Costinea l-a acaparat pe Dorin Rotariu. Fotbalistul de 23 de ani şi-a neglijat familia din momentul în care a început relaţia cu blonda născută în Bistriţa. De când cei doi formează un cuplu, Ariana este mereu în preajma fostului dinamovist, indiferent dacă jucătorul este la naţională sau la echipa de club. Dorin Rotariu este împrumutat până la finalul sezonului la AZ Alkmaar. În actuala stagiune, mijlocaşul ofensiv a jucat zece meciuri şi a marcat un gol, însă vrea să plece de la formaţia antrenată de John van den BromDorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă”, a declarat Dragoş Boboc, impresarul lui Dorin Rotariu.