Sport

DDB, contraatac după ce Dorin Șerdan a câștigat procesul cu Dinamo: “Acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional”

Dorin Șerdean este pe care să revină în funcția de președinte la Dinamo, după ce a câștigat procesul în care a acuzat faptul că a fost dat afară în mod abuziv.
13.03.2022 | 13:18
DDB contraatac dupa ce Dorin Serdan a castigat procesul cu Dinamo Acest individ a facut parte din sleahta cu alura de grup infractional
Dorin Șerdean este pe care să revină în funcția de președinte la Dinamo, după ce a câștigat procesul în care a acuzat faptul că a fost dat afară în mod abuziv
ADVERTISEMENT
13-03-2022
11:17

DDB condamnă decizia instanței în procesul cu Șerdean

Fanii-acționari din programul DDB au postat un amplu comunicat pe pagina oficială de Facebook, în care lansează un nou atac la adresa lui Dorin Șerdean, care a devenit noul-acționar majoritar al lui Dinamo.

„Lupta DDB continuă! AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIȚIE!
Unul dintre membrii găștii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Șerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acționar la Dinamo. Același Șerdean a primit și o decizie favorabilă din partea justiției, potrivit căreia Dinamo trebuie să il repună în funcția pe care o deținea la club și să îi achite câteva salarii.

E OK. Acționarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii. (smile)
Redevenind serioși, mărturisim că nu “înțelegem” cum o Instanță din România a eșuat în a înțelege că acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: “Ăștia au venit să facă JAF”.

Nu înțelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel știm că este vorba de un litigiu de muncă și s-a judecat ca atare.
Pentru că tot o Instanță din România a dat undă verde intrării în insolvență în numai două zile, aprobând și planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea.

ÎNCREDEREA DDB ÎN JUSTIȚIE ESTE ASTFEL NEZDRUNCINATĂ
Clubul se află în momentul de față sub protecția legilor statului, opțiunea intrării în insolvență dovedindu-se, încă o dată, o mișcare inspirată.
Decizia în cazul Șerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel. Lupta noastră pentru Dinamo este una de anduranță, câinilor! ÎMPREUNĂ VOM TRECE PESTE TOATE”, anunță „câinii” în comunicat.

ADVERTISEMENT

Demis în ianuarie 2021 din funcția de președinte executiv al lui Dinamo, Dorin Șerdean și-a căutat dreptatea în instanță și spunea în vara trecută că speră să revină cât mai repede în fruntea clubului.

Dinamo a pierdut procesul cu Dorin Șerdean

La aproape nouă luni după ce a intentat proces clubului Dinamo, Dorin Șerdean a avut câștig de cauză și gruparea din șoseaua „Ștefan cel Mare” este nevoită să-l repună în funcție.

ADVERTISEMENT

Conform portalului just.ro, ”câinii” sunt obligați să-l reangajeze pe omul lui Pablo Cortacero și să-i plătească toate salariile care i s-ar fi cuvenit în ultimul an, de când a fost suspendat din funcție.

Pe lângă asta, Dinamo va trebui să plătească și cheltuieli de judecată în valoare de 12.000 de lei. Singura veste cât de cât bună pentru dinamoviști este că decizia nu este una definitivă și va putea fi contestată prin apel la Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Mureșan i-ar deschide porțile lui Șerdean

”Admite acțiunea. Anulează decizia nr. 146/21.01.2021 emisă de pârâtă. Dispune reintegrarea reclamantului în funcția și postul deținut anterior concedierii. Obligă pârâta la plata către reclamant a unei despăgubiri egală cu drepturile salariale indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii și până la reintegrarea efectivă.

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 12.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București Secția a VIII-a. Pronunțată azi, 11.03.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în motivarea deciziei.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean proces Dinamo

Administratorul special de la Dinamo, Iuliu Mureșan, a vrut de mai multe ori să plece de la echipă, pe parcursul acestui sezon. FANATIK a aflat că a fost convins de fiecare dată să renunțe la acest demers, unul dintre oamenii care l-au sfătuit să continue fiind reprezentantul administratorului judiciar RTZ, Răzvan Zăvăleanu.

Plecarea administratorului special de la echipă ar însemna întoarcerea ”clanului” Șerdean-Cortacero la cârma clubului. În sezonul 2020-2021, în timpul managementului spaniol, Dinamo a acumulat datorii de peste 7.000.000 de euro, acesta fiind şi motivul pentru care clubul a intrat în insolvenţă.

ADVERTISEMENT