Fotbal intern

Dorin Șerdean, amenințat de PCH: „Săpașule, șocariciule, dă jos eșarfa lui Dinamo de la gât!”

21.11.2020 | 04:29
Dorin Serdean amenintat de PCH Sapasule socariciule da jos esarfa lui Dinamo de la gat
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a fost amenințat de suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan” (PCH) că vin ei să-i dea jos eșarfa cu emblema clubului dacă mai îndrăznește să o poarte.

Șerdean a apărut cu eșarfa amintită la finalul meciului câștigat de Dinamo cu scor de neprezentare, 3-0, în fața lui FC Voluntari, prima victorie pe teren propriu după nu mai puțin de 9 luni (16 februarie, 2-1 cu FCSB).

ADVERTISEMENT

Situația mizerabilă în care au adus clubul Pablo Cortacero, Dorin Șerdean, Rufo Collado și ceilalți conducători „înscăunați” după vânzarea lui FC Dinamo 1948 de Ionuț Negoiță către spanioli, i-au exasperat pe suporterii din PCH, care au postat amenințarea pentru Șerdean pe pagina de facebook „Peluza Catalin Hildan – Dinamo”.

Dorin Șerdean, amenințat de PCH: „Săpașule, șocariciule, dă jos eșarfa lui Dinamo de la gât!”

De când a preluat echipa din șoseaua „Ștefan cel Mare”, 13 august, Pablo Cortacero a băgat în contul clubului 550.000 de euro și milioane de promisiuni. Neonorate.

ADVERTISEMENT

Amânări peste amânări peste amânări a fost tactica adoptată de Cortacero, ceea ce l-a discreditat total și definitiv în fața suporterilor, care își văd echipa tot mai aproape de dezastrul ce-l credeau istorie odată cu plecare lui Ionuț Negoiță și venirea „conchistadorilor” spanioli.

Dorin Șerdean a fost cel care a intermediat tranzacția între Ionuț Negoiță și Juan Jose Melero Marin, care l-a băgat „la înaintare” pe Pablo Cortacero, care l-a numit pe Dorin Șerdean președinte executiv la „El Nuevo Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Cercul” s-a închis, dar și „robinetul” financiar s-a închis, iar suporterii, ajunși la capătul răbdării, își varsă furia pe oricine le iese în cale din conducerea clubului. Cortacero este plecat/blocat/pierdut/fugit/ascuns în Spania, alegeți termenul pe care îl considerați cel mai nimerit, Șerdean a ieșit la declarații după victoria cu FC Voluntari cu eșarfa „ghinionistă” peste gură și și-a luat o „talpă pe tibie”.

„SĂPAȘULE, ȘOCARICIULE, DĂ JOS EȘARFA AIA DE LA GÂT!

Să nu venim noi să ți-o dăm jos… Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo! Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?! Cum îți permiți să-ți bați joc de suporteri și de jucători?!
Cum îți permiți să minți în fiecare zi că ești în grafic cu plățile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!
La toată obrăznicia ta, noi răspundem cu reînnoiri și înscrieri în www.programddb.ro
Câinilor, nici nu vă imaginați ce am găsit la Săftica! Angajații de acolo nu sunt plătiți de luni de zile. Vorbim de oameni care supraviețuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz.
Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Și acest individ își permite să mintă cu atâta nonșalanță…
Acest individ care se plânge și se milogește de un personaj dubios precum Săpașu, pe care îl numește ”fratele meu”!
Când mai apari la televizor (fără eșarfă și însemne ale lui Dinamo) să-ți ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveți pe unde se intră în stadion! Să-ți ceri iertare de la Mulțescu pe care l-ați umilit!
Tu și spaniolii aduși de tine sunteți SĂPAȘII lui Dinamo! Pentru că voi săpați groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeți voi înșivă în ea.
Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunți Numele DINAMO!
Și vezi cum faci să nu te prindă ignatul pe aici! ??
Nu avem altă șansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători.
Nu stați pe gânduri, intrați în www.programddb.ro, pentru că nu există altă cale în momentul de față.”

ADVERTISEMENT

Acesta este textul cu care l-au „salutat” suporterii din PCH pe președintele executiv Dorin Șerdean după Dinamo – FC Voluntari 3-0. Adică după o mare bucurie, pe care n-au mai trăit-o de ceva timp. Și asta „numai” pe facebook.

Vorba lui Cornel Dinu: „…mare noroc au că se joacă fără suporteri în tribune”. Mai ales că și „Procuroru’” a lansat, în exclusivitate pe fanatik.ro, un avertisment dur la adresa lui Cortacero, Șerdean & comp.

  • 50.000 de euro trebuie să plătească Dinamo până pe 30 noiembrie, o mică parte din datorii, în caz contrar urmând să fie depunctată. „Numai” cu 6 puncte din bogata-i „zestre” de 9 puncte…
  • 10.305 de suporteri dinamoviști erau înscriși în „Programul DDB” pe 21 noiembrie
ADVERTISEMENT