Fotbal intern

Dorin Șerdean, atac furibund la adresa DDB și a lui Marius Nicolae: ”Mă voi întoarce”

12.04.2021 | 17:38
Dorin Serdean atac furibund la adresa DDB si a lui Marius Nicolae Ma voi intoarce
Fostul președinte al clubului Dinamo București, Dorin Șerdean, a lansat un atac furibund la adresa suporterilor din DDB și a managerului sportiv al ”câinilor”, Marius Nicolae, și și-a anunțat revenirea la gruparea din Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Dorin Șerdean, a lansat un atac furibund la adresa suporterilor din DDB și a managerului sportiv al ”câinilor”, Marius Nicolae, și și-a anunțat revenirea la gruparea din Ștefan cel Mare.

Președintele dinamoviștilor, Constantin Eftimescu, a vorbit pentru FANATIK despre ultimul obstacol al lui Dinamo, ultima datorie importantă pe care clubul o are de achitat către statul român, dar și despre procesele cu Cortacero și Dorin Șerdean.

ADVERTISEMENT

Principalul acționar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, a anunțat că va veni în zilele următoare la București și va pune la punct mai multe lucruri în cadrul grupării din Ștefan cel Mare.

DDB și Marius Nicolae, atacați de Dorin Șerdean

După amenințările lui Cortacero, acum a venit rândul lui Dorin Șerdean să iasă la atac și a anunțat că va reveni cât de curând la Dinamo, iar apoi i-a pus la zid pe fanii din Programul DDB, care au pus mâna pe conducerea clubului, dar și pe managerul sportiv Marius Nicolae.

ADVERTISEMENT

”O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo și mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă meandrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine.

Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcalit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”, a declarat Șerdean pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Șerdean neagă că a furat mașina clubului

”O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un milușel, iar acum a prins glas. Dar văd că se pare că a uitat acest Mario Nicolae.

O să aveți parte de multe surprinze cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au făcut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și baza de la Săftica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare.

ADVERTISEMENT

Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă? Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina?”, a încheiat Șerdean.

ADVERTISEMENT