Fotbal intern

Dorin Șerdean, atac virulent la fani: „Lumea uită că am găsit o rușine de situație la Dinamo”

17.12.2020 | 23:25
Dorin Serdean atac virulent la fani Lumea uita ca am gasit o rusine de situatie la Dinamo
ADVERTISEMENT

Preşedintele executiv al clubului Dinamo București, Dorin Şerdean, a lansat un atac virulent la adresa fanilor la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj.

”Câinii” au fost învinși de CFR Cluj în Groapă, scor 0-2, suferind primul eșec după trei victorii consecutive, iar căpitanul Ante Puljic a stabilit un record negativ: patru penalty-uri provocate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris la finalul lunii noiembrie cum doi dintre cei mai importanți membri PCH, Elias Bucurică și Nicu Tararache, au avut o reacție dură la adresa lui Dorin Șerdean, omul lui Pablo Cortacero, la ședința Consiliului de Administrație.

Fanii dinamoviști, atacați de Dorin Șerdean

”Sunt supărat pe situație, pe meci, pe orice vreți voi. Dinamo e în această situație de câțiva ani. Hai să ne gândim că vine Crăciunul, nu vreau să mai vorbesc despre situația clubului… N-am arătat foarte bine în seara asta. În România nicio faptă bună văd că nu rămâne nepedepsită”, și-a început Sorin Șerdean atacul la adresa fanilor.

ADVERTISEMENT

”E ușor să aduci pe cineva să-ți dea 300.000 de euro în vară fără să calce în România, să acopere niște găuri făcute de alții, să mai aducă încă 250.000 de euro și acum să fie făcut în tot felul. Uită lumea că am găsit o rușine la Dinamo, din punct de vedere financiar, sportiv, economic. Așa e realitatea. Nu e de acum, ci de ani de zile. Nimeni nu și-a asumat-o.

Dacă a venit cineva după ani de căutări, tot nu e bine. Până la urmă, totul se va rezolva. Suporterii lui Dinamo sunt câteva sute de mii în România. Nu știu dacă puteți dumneavoastră să fiți portavocea acestor oameni. Și eu sunt un suporter dezamăgit. Am fost singurul care mi-am asumat ceva.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean: „Sunt 550.000 de euro pe care cineva i-a dat la Dinamo!”

Dacă așa înțeleg unii oameni să se comporte, dacă nu înțelegem că există ierarhii, legi în țara asta, legea celor șapte de ani de acasă… Trăim în niște vremuri incredibile. Sunt 550.000 de euro pe care cineva i-a dat la Dinamo. Dacă nu ar fi existat din spate acele probleme, oare era situația din prezent acum? O să vă spun altă dată ce am găsit la Dinamo în septembrie”, a spus Șerdean.

Fanii-acționari din DDB fac eforturi supraomenești pentru a salva Dinamo și anunță că  vor vira încă 1.000.000 de lei în conturile clubului, iar aceștia și-au luat măsuri pentru a fi sută la sută siguri că banii vor ajunge la echipă.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a avut mari probleme de a intra pe stadionul Dinamo la meciul cu CFR Cluj, el fiind oprit la intrare de doi stewarzi. În cele din urmă, după cîteva minute de negocieri, oficialul a fost lăsat să intre în stadion.

ADVERTISEMENT