Sport

Dorin Șerdean dă târcoale la Dinamo! Răzvan Zăvăleanu: “A venit până la birou, nu m-a găsit şi a plecat!”. Ce planuri ar avea omul de afaceri. Exclusiv

Dorin Şerean "dă târcoale" şi îşi pregăteşte revenirea la Dinamo. Ce-i drept, destul de timid, în condiţiile în care l-a căutat o singură dată la birou pe Răzvan Zăvăleanu, iar apoi nu a mai dat niciun semn.
14.04.2022 | 12:15
Dorin Serdean da tarcoale la Dinamo Razvan Zavaleanu A venit pana la birou nu ma gasit si a plecat Ce planuri ar avea omul de afaceri Exclusiv
Dorin Şerdean şi Pablo Cortacero. Sursa: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat Dinamo în august 2020. Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare pe buza falimentului.

Dorin Șerdean își pregătește revenirea la Dinamo?

Dacă Pablo Cortacero este dat dispărut, Dorin Şerdean “dă târcoale” din nou la echipă, la aproape un an de la intrarea în insolvenţă şi preluarea administraţiei de Iuliu Mureşan, administrator special şi RTZ, administratorul judiciar, reprezentat de Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

În insolvenţă, acţionarii au o putere limitată în ceea ce priveşte administrarea societăţii, iar Pablo Cortacero ar fi negociat cedarea pachetului majoritar către Dorin Şerdean, omul său de încredere.

Şerdean l-a căutat în urmă cu trei săptămâni pe Răzvan Zăvăleanu: “Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”

În urmă cu trei săptămâni, Dorin Şerdean s-a prezentat la sediul din Bucureşti al firmei RTZ pentru a discuta cu Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar. Nu l-a găsit la birou, a plecat şi nu a mai dat niciun semn de atunci.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea acestui subiect, Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru FANATIK că în afara vizitei lui Şerdean din urmă cu trei săptămâni, acţionarul de la Dinamo nu a mai niciun semn, nici măcar telefonic:

“Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat, a venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo. Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”, a spus Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Care e planul omului de afaceri: “Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo”

Planul lui Dorin Şerdean ar fi să caute bani pentru finanţarea clubului Dinamo, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat în perioada în care a fost preşedintele clubului, oficialii “câinilor” sunt circumspecţi că acest lucru se va întâmpla:

“El m-a căutat în urmă cu trei săptămâni la sediu. Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo, dar este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a spus Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a preluat Dinamo în august 2020 de la Ionuţ Negoiţă. Ibericul nu a adus niciun ban la echipă, doar promisiuni şi “câinii” au acumulat datorii record, care au dus formaţia în insolvenţă, în iunie, anul trecut.

  • 9.000.000 de euro sunt datoriile celor de la Dinamo
  • 500.000 de euro a plătit Cortacero pentru pachetul majoritar de acţiuni de la club

 

ADVERTISEMENT