Sport

Dorin Șerdean, decizie radicală după ce a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Anunțul Curții de Apel

Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, iar acum a decis să înceteze lupta în instanță cu gruparea din Liga 2 Casa Pariurilor.
24.03.2023 | 15:52
Dorin Serdean decizie radicala dupa ce a vandut pachetul majoritar de actiuni de la Dinamo Anuntul Curtii de Apel
Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, iar acum a decis să înceteze lupta în instanță cu gruparea din Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Facebook Radio Dinamo 1948
ADVERTISEMENT

Pe 24 februarie, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Șerdean și-a cedat pachetul de 72,72% de acțiuni, iar clubul din Ștefan cel Mare a fost preluat de firma Red&White în schimbul sumei de 500 de mii de euro.

Dorin Șerdean a renunțat la procesul împotriva clubului Dinamo

La o lună după ce Dinamo a fost preluată de noul grup de investitori, fostul acționar majoritar Dorin Șerdean a renunțat la procesul deschis pe 17 noiembrie 2022 în care contesta planul de reorganizare modificat aprobat de Adunarea Generală a Creditorilor.

ADVERTISEMENT

”Apelantul a depus la dosar cerere de renunțare la judecată și la dreptul pretins”, se arată în motivarea Curții de Apel prin care se suspendă judecata apelului depus de Dorin Șerdean, după ce Tribunalul București i-a respins în prima instanță contestația.

În acest proces, fostul acționar majoritar a cerut ca sumele de bani prin care suporterii au ținut Dinamo pe linia de plutire să nu fie recunoscute drept creanțe în noul plan de reorganizare al clubului.

ADVERTISEMENT

În cazul în care acest lucru s-ar fi întâmplat, fanii din APCH/DDB urmau să-l deposedeze pe Șerdean de acțiuni și să devină acționari majoritari, cu 98%. Acest lucru nu mai este de actualitate, după vânzarea clubului.

Șerdean continuă procesul cu APCH

În schimb, Dorin Șerdean a hotărât să continue procesul cu suporterii dinamoviști. Acțiunea a fost începută pe 4 noiembrie 2022, iar acesta a solicitat dizolvarea APCH pentru că urmăreşte un alt scop decât cel pentru care s-a constituit.

ADVERTISEMENT

”Juridic, ei funcționează ca o asociație. Ca un ONG. ONG-urile nu se înscriu la Registrul Comerțului. Se înscriu la judecătorii. În statut, există obiectul de activitate și scopul pentru care a fost creată asociația respectivă”, spunea Șerdean la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În primul termen din acest proces, care a avut loc la mijlocul lunii februarie, instanța de la Judecătoria Sectorului 2 a decis amânarea cauzei. Următorul termen de judecată în această speță este pe 15 mai.

ADVERTISEMENT

Nicolae Badea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că Dorin Șerdean nu a renunțat doar la pachetul de acțiuni deținut la Dinamo, ci și la banii pe care trebuia să-i primească după ce câștigase procesul cu clubul.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și...
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și cu burta plină…chiar se poate!”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii...
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim...
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim Raisi a murit
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a...
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a putea picta. Destinul tragic al pictorului supranumit „Poetul plastic al florilor“