Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Surpriză: Dorin Șerdean rămâne la Dinamo! Ce se întâmplă cu salariile pe care le avea de recuperat și cu procesul intentat APCH. Video Exclusiv

După ce a vândut pachetul de acțiuni deținut la Dinamo, Dorin Șerdean a renunțat la banii pe care-i avea de recuperat. Acțiunile în instanță, contra RTZ și APCH merg mai departe.
01.03.2023 | 18:06
Surpriza Dorin Serdean ramane la Dinamo Ce se intampla cu salariile pe care le avea de recuperat si cu procesul intentat APCH Video Exclusiv
Dorin Șerdean, decizie surpriză după ce și-a vândut acțiunile de la Dinamo. Ce se întâmplă cu banii pe care-i avea de recuperat și cu procesul intentat APCH.
ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii trecute, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo s-a vândut. Aceasta după ce Dorin Șerdean și-a cedat pachetul majoritar de acțiuni 72,72% pe care-l deținea prin intermediul firmei Lotus contra unei sume de 500.000 de euro.

După ce a bătut palma cu Red & White pentru pachetul de acțiuni, Dorin Șerdean a renunțat la pretențiile financiare față de Dinamo

La începutul acestui an, Dorin Șerdean, fostul preşedinte de la Dinamo, repus în drepturi după ce a câştigat procesul cu clubul, vorbea în exclusivitate pentru FANATIK despre discuții purtate cu un investitor puternic.

ADVERTISEMENT

”Avem un investitor nou cu care discutăm. Nu pot să vă spun, trebuie să respect dorinţa dumnealui. Este vorba de o societate. Sunt afaceri în mai multe părţi din ţară. Vorbim de un investitor foarte puternic”, spunea la acea vreme Șerdean.

Între timp, afacerea s-a concretizat. Și, așa cum a dezvăluit Nicolae Badea, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dorin Șerdean nu a renunțat doar la pachetul de acțiuni deținut la Dinamo. Ci și la banii pe care trebuia să-i primească din partea clubului după ce câștigase procesul cu clubul.

ADVERTISEMENT

”Din câte știu, a dorit să rămână cu un procent nesemnificativ, dar să rămână în istoria acționarială a lui Dinamo. Și lucrul acesta s-a întâmplat. A fost înțeles și de către Red & White, reprezentanții Red & White.

A renunțat la toate pretențiile financiare în care instanța l-a repus în drepturi. Inclusiv în drepturile salariale și sancționarea clubului cu o penalitate de peste 240-250.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Drepturile salariale, din păcate, legislația prevede obligarea angajatorului să le achite. Chiar dacă angajatul nu le dorește. Cum se spune, nu ai cum să-l refuzi legal. Dar le-a cedat. Le-a cesionat”, a spus Nicolae Badea.

VEZI VIDEO MAI JOS

Procesele cu RTZ și APCH merg mai departe

Fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, a oferit lămuriri și legat de celelalte două spețe aflate încă pe rol. Este vorba despre acțiunea intentată de Dorin Șerdean pentru a contesta planul de reorganizare al clubului.

ADVERTISEMENT

Ca și, pe de altă parte, de solicitarea adresată instanței legată de dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan (APCH). Decizie motivată de faptul că aceasta ar fi comis o ilegalitate susținând clubul cu bani acordați sub formă de împrumut.

”Acestea nu au avut legătură cu tranzacția. Fiind în instanță, sunt un demers separat. Nu poți să renunți la contestarea planului, n-a făcut-o pentru sine, ci pentru nerealism. 

Și cei care nu sunt implicați, cu statut de creditori, sau de viitori în ecuația financiară a lui Dinamo, nici aceia nu cred în realismul planului prezentat de către RTZ. Faptul că judecătorul sindic l-a respins e o dovadă”, a explicat Nicolae Badea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați! Începând din această săptămână, Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei