Fotbal intern

Dorin Șerdean rupe tăcerea după ce a pierdut dreptul de semnătură la Dinamo: “Pregătim ceva important!”. Exclusiv

20.01.2021 | 16:33
Dorin Serdean rupe tacerea dupa ce a pierdut dreptul de semnatura la Dinamo Pregatim ceva important Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean este unul dintre apropiații lui Pablo Cortacero de la Dinamo. Însă, omul de afaceri și-a pierdut dreptul de semnătură de la club în urmă cu câteva zile după un vot în Consiliul de Administrație. 

Astfel, Șerdean nu mai are niciun drept să administreze banii clubului, mai ales că la Dinamo urmează să fie virată în această săptămână o tranșă de 400.000 de euro din drepturile tv. În ședința Consiliului de Administrație de luni, Pablo Cortacero nu a avut niciun reprezentant.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a reacționat pentru FANATIK după această decizie luată de membrii CA și spune că între el și membrii DDB există un conflict care nu ajută pe nimeni:

Dorin Șerdean rupe tăcerea despre situația de la Dinamo: “Evident că există un conflict cu fanii”

“Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu și din care nu are nimeni de câștigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situație din care nimeni nu are nimic de câștigat”, a spus Șerdean pentru publicația noastră.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK l-au întrebat pe omul de afaceri dacă a luat legătura cu Pablo Cortacero, patronul clubului, mai ales că până pe data de 21 ianuarie ar trebui virați în club 5 milioane de euro ca urmare a măririi de capital votată în luna decembrie, însă Șerdean s-a eschivat nu înainte de a promite că se pregătește ceva important la Dinamo:

“Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo”

“Haideți, vă rog… nu vreau să spun. În zilele viitoare promit să dau o declarație. Credeți-mă că știu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere”, a spus Șerdean pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare sunt așteptați să se reunească pe 21 ianuarie într-o Adunare Generală în care Pablo Cortacero trebuie să aducă banii promiși în urmă cu o lună. La ședința din 21 decembrie, Cortacero a decis majorarea de capital cu 5 milioane de euro.

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare! Cortacero nu a mai virat un euro din august la club

Însă, până în ziua de azi, la Dinamo nu a fost virată nicio sumă de bani. De altfel, patronatul spaniol de la club nu a mai investit niciun euro la Dinamo din luna august, situația financiară fiind dezastruoasă.

ADVERTISEMENT

Suporterii din programul DDB, care dețin 20,6% dintre acțiuni fac eforturi pentru a-i păstra pe jucători, convingându-i pe unii dintre ei să accepte contracte mai mici până în vară. În această iarnă a avut loc un adevărat exod iberic de la club.

Nu mai puțin de 8 jucători au plecat de la Dinamo în această perioadă de mercato, nemulțumiți de faptul că nu au văzut niciun ban din salarii: Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara sunt jucătorii care au părăsit echipa în ultima lună.

  • 500.000 de euro este suma investită de Pablo Cortacero la Dinamo
  • 400.000 de euro este suma care trebuie să intre în club în această săptămână din drepturile tv
ADVERTISEMENT