Sport

Dorin Șerdean, vești bune pentru suporterii lui Dinamo: „Discutăm cu un investitor foarte puternic, are afaceri în toată țara!”. Video Exclusiv

Dorin Şerdean vine cu veşti importante pentur supoterii lui Dinamo. Omul de afaceri susţine că este în discuţii cu un investitor puternic, pentru preluarea clubului.
03.02.2023 | 14:17
Dorin Serdean vesti bune pentru suporterii lui Dinamo Discutam cu un investitor foarte puternic are afaceri in toata tara Video Exclusiv
Dorin Șerdean, vești bune pentru suporterii lui Dinamo: „Discutăm cu un investitor foarte puternic, are afaceri în toată țara!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are în continuare mari probleme financiare şi este în căutare de un investitor care să poată salva situaţia. Care devine din ce în ce mai presantă. Cheltuielile cresc şi vine cu paşi repezi perioada de licenţiere.

Dorin Șerdean, vești bune pentru suporterii lui Dinamo: “Vorbim de un investitor foarte puternic. Sunt români”

Dorin Şerdean, fostul preşedinte de la Dinamo, repus în drepturi după ce a câştigat procesul cu clubul, vine cu o veste bună. Omul de afaceri din Alba Iulia a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este în discuţii cu un nou investitor, care să poată salva clubul şi să rezolve problemele financiare:

ADVERTISEMENT

“Ceva concret nu avem, dar avem discuţii pe toate liniile. Avem mai mult decât speranţe, sunt nişte premise care se pot transforma în ceva concret. Am avut întâlniri la finalul anului trecut şi cu Vlad Iacob şi cu domnul Zăvăleanu.

Am găsit un limbaj comun şi suntem cu toţii de acord că trebuie să găsim un investitor. Avem un investitor nou cu care discutăm. Nu pot să vă spun, trebuie să respect dorinţa dumnealui. Este vorba de o societate.

ADVERTISEMENT

Sunt afaceri în mai multe părţi din ţară. Vorbim de un investitor foarte puternic. Sunt români. După perioada sărbătorilor au început discuţiile. Pot susţine cele 15 milioane de euro pe un plan”, a spus Şerdean la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Datoriile către APCH cresc de la o zi la alta: “Sunt deja de 4 milioane de euro!”

Fostul preşedinte al clubului susţine că planul de reorganizare iniţial este cea mai mare problemă de la Dinamo. În condiţiile în care aceste este nefezabil în acest moment şi neatractiv pentru eventualii investitori:

ADVERTISEMENT

Aici atingem marea problemă pe care o avem în momentul de faţă. Dinamo nu este cel mai atractiv în momentul de faţă. Ştiţi bine că datoriile în acest moment, pe vechiul plan, sunt foarte mari, de 9-10 milioane. 

Haircut-ul de care se tot vorbeşte este necesar, ca Dinamo să fie mai atractiv. Doar dacă ne gândim la Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan sunt deja datorii de 4 milioane de euro. 

ADVERTISEMENT

Acele sume se revăd la categoria datorii. Prioritatea numărul 1 este licenţa şi, practic, toată activitatea noastră curentă… Astăzi nu avem acel 1 milion de euro, dar dacă se semnează actele, vom avea”, a conchis Şerdean.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Kate Middleton, prima apariţie publică după externarea din spital
Kate Middleton, prima apariţie publică după externarea din spital
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu...
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu spirt contrafăcut. Într-o comună din Iaşi, oamenii au primit otrava de la primărie, cu o felicitare de Paşte
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea...
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”