ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Încă o LOVITURĂ pentru Becali. Se trezeşte cu EXECUTORII judecătoreşti în Ghencea să-i pună sechestru!

Fostul mare internaţional şi tehnician al Stelei, Dorinel Munteanu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a luat, în urmă cu cîteva zile, legătura cu un executor judecătoresc, cel care în...
Autor: Daniel Vlad | 19.03.2014 | 16:00
Încă o LOVITURĂ pentru Becali. Se trezeşte cu EXECUTORII judecătoreşti în Ghencea să-i pună sechestru!

Fostul mare internaţional şi tehnician al Stelei, Dorinel Munteanu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a luat, în urmă cu cîteva zile, legătura cu un executor judecătoresc, cel care în următoarele zile se va deplasa la clubul Steaua pentru a le executa roş-albaştrilor bunuri în valoare de 70.000 de euro. Cum de s-a ajuns în această situaţie? Gigi Becali nu a vrut să achite nici pînă în ziua de azi statului german impozitul pe salariul lui Munteanu din perioada anului 2008, atunci cînd recordmanul naţionalei României a pregătit clubul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

“Au pierdut la toate instanţele cu mine”

Contactat telefonic, Dorinel Munteanu a precizat: “Eu nu am vrut sub nici o formă să se ajungă în această situaţie. M-am judecat cu cei de la Steaua de mai bine de 4 ani. Ei au pierdut cu mine la toate instanţele, iar acum am luat legătura cu un executor judecătoresc să meargă la club şi să le execute bunurile în contul datoriei faţă de fiscul german. Eu le-am spus dînşilor de mult timp că nu vreau în mînă nici un ban de la Steaua, vreau doar să facă dovada că au plătit către fiscul german datoria de 70.000 de euro pentru impozitul meu pe salariu. Dacă vor avea probleme cu licenţa? Este foarte probabil, însă nu mă interesează. Au cîştigat o grămadă de bani din Liga Campionilor şi cred că a fost doar  rea intenţie din partea lui Gigi Becali să nu plătească fiscului german datoria respectivă. Eu nu vreau să am probleme cînd mă duc prin Germania”, a spus Munteanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!