Fotbal intern

Dorinel, dialog halucinant. „Tu lucrezi la Chiajna?”, „Da, sunt căpitanul echipei!”

22.09.2018 | 19:25
Dorinel dialog halucinant Tu lucrezi la Chiajna Da sunt capitanul echipei

Dorinel Munteanu a revenit în Liga 1 Betano după o pauză de trei ani, preluând zilele trecute Concordia Chiajna. Înainte de debutul oficial pe banca ilfovenilor, consemnat pe terenul celor de la FC Botoșani, Dorinel Munteanu a purtat un dialog halucinant chiar la baza de la Chiajna, înaintea unei ședințe de pregătire.

FANATIK.RO a aflat ce reacție a avut Dorinel Munteanu când s-a întâlnit pe culoarul care duce la vestiare cu unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Andrei Marc. Nimeni altul decât căpitanul formației pe care o antrenează acum Munteanu. Dorinel abia fusese prezentat de către președintele Cristi Tănase.

Dorinel, dialog halucinant la Chiajna. Nu l-a recunoscut pe căpitanul său!

Andrei Marc tocmai venea spre a se dezechipa, iar Dorinel se întorcea, povestesc martorii oculari, de pe gazon, unde a făcut o mică inspecție. Munteanu a dat cu ochii de Marc, pe care l-a abordat imediat. „Auzi, tu lucrezi aici la Chiajna? Ești de la club de la Concordia?, l-a interogat Dorinel.

A fost momentul în care fostul jucător al Ceahlăului și al lui Dinamo nu a știut ce să creadă. Probabil s-o fi gândit că noul antrenor face mișto de el, dar observând că Munteanu vorbește serios, i-a răspuns și el pe același ton: „Da, lucrez aici. Sunt căpitanul echipei de fotbal!!!”A fost rândul tehnicianului să rămână fără cuvinte. A zâmbit, apoi l-a invitat în vestiar.

Andrei Marc, „omul care lucrează la Chiajna”, a marcat primul gol al lui Dorinel la Concordia!

Ironia face ca Andrei Marc să devină peste câteva zile primul marcator al Concordiei conduse de pe bancă de Dorinel Munteanu. Căpitanul ilfovenilor a deschis scorul în minutul 31 al meciului FC Botoșani – Concordia, coechipierul său Guessan majorând diferența înainte de pauză.

Pe Andrei Marc l-a pufnit râsul în momentul în care Dorinel Munteanu l-a întrebat dacă lucrează la Chiajna
Pe Andrei Marc l-a pufnit râsul în momentul în care Dorinel Munteanu l-a întrebat dacă lucrează la Chiajna

Din informațiile FANATIK.RO, Dorinel Munteanu a avut probleme în primele zile cu mai mulți elevi de-ai săi, pe care efectiv nu îi cunoștea. Iar câțiva dintre ei chiar sunt nume importante și vechi în prima noastră divizie, doi dintre ei fiind Marian Cristescu și Paul Batin. Dar ce mai contează? Dorinel a învățat repede cu cine lucrează și roadele s-au văzut deja la primul meci.

50 de ani a împlinit Dorinel Munteanu pe 25 iunie, fiind născut la Grădinari, în județul Caraș Severin

8 echipe din Liga 1 a antrenat Dorinel în carieră (CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua, Oțelul Galați, Dinamo și Astra Giurgiu), Concordia fiind a 9-a formație pe care o pregătește liderul de selecții al echipei naționale (134)