Nicio categorie

Dorinel la un pas de grupe: ce poţi paria la Feyenoord – Kuban

Cel mai interesant meci al zilei în Europa League este cel dintre Feyenoord şi Kuban. Meciul tur a fost cîştigat de ruşi, scor 1-0....
29.08.2013 | 17:06
Dorinel la un pas de grupe: ce poţi paria la Feyenoord - Kuban
ADVERTISEMENT

Cel mai interesant meci al zilei în Europa League este cel dintre Feyenoord şi Kuban. Meciul tur a fost cîştigat de ruşi, scor 1-0.

Olandezii au declarat după meci că echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-ar descurca fără probleme în campionatul Olandei, chiar s-ar putea lupta pentru titlu.

Ambele echipe sînt în efectiv complet, ambii antrenori avînd toti jucătorii la dispoziţie. Cu siguranţă vom avea parte de un meci spectaculos, ambele echipe fiind obligate să înscrie pentru a se califica.

ADVERTISEMENT

Kuban cu siguranţă va alerga după un gol care le-ar putea asigura liniştea, iar olandezii au nevoie de cel puţin două reuşite pentru calificare. Cel mai probabil vom avea parte de un meci cu multe goluri, cota pentru ambele echipe să marcheze fiind 1,83.

FEYENOORD (4-3-3): Mulder – Janmaat, de Vrij, Martins Indi, Nelom – Clasie, Immers,  de Vilhena – Schaken, Pelle, Armenteros
KUBAN (4-2-3-1): Belenov – Kozlov, Reame, Dealbert, Bugaev – Tlisov, Kabore – Tsoraev, Popov, Bucur – Balde

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri