Carousel hot news

Dorinel Munteanu ar putea reveni în Liga 1

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat că Ionuţ Badea ar putea să plece de la conducerea tehnică a echipei dacă nu va cîştiga următoarele patru partide:...
24.10.2013 | 15:40
Dorinel Munteanu ar putea reveni în Liga 1
ADVERTISEMENT

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat că Ionuţ Badea ar putea să plece de la conducerea tehnică a echipei dacă nu va cîştiga următoarele patru partide: “În condiţiile în care nu va cîştiga următoarele patru jocuri, am decis însă să ne despărţim. Vom avea patru finale. Nu cred că este exagerat să cîştigăm urmatoarele patru meciuri, pentru că jucăm cu cele patru echipe nou-promovate, trei în campionat şi unul în Cupă”, a spus Narcis Răducan.

Oţelul urmează să joace următoarele meciuri cu: Săgeata Năvodari, ACS Poi Timişoara şi FC Botoşani, în campionat, şi cu Corona Braşov, în Cupa României.

Pe lista gălăţenilor, în cazul în care Ionuţ Badea nu îşi va îndeplini obiectivul, este Dorinel Munteanu, care tocmai ce şi-a încheiat conturile cu Kuban Krasnodar: “Avem pregătit şi planul B, acela de a aduce un alt antrenor. Pentru Oţelul, întoarcearea lui Dorinel Munteanu ar fi un vis”, a mai spus Răducan.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri