Sport

Dorinel Munteanu, criticat de unul dintre jucătorii pe care i-a dat afară de la Reșița: „Totul se bazează pe minge lungă și recuperare pe a doua”

12.12.2019 | 15:15
Dorinel Munteanu criticat de unul dintre jucatorii pe care ia dat afara de la Resita Totul se bazeaza pe minge lunga si recuperare pe a doua
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este dispus să renunțe la mai mulți fotbaliști de la CSM Reșița în perioada de tranferuri din iarnă, iar unuia dintre ei, mijlocașul Cristian Poiană, deja i-a fost trimis pe mail actul de reziliere. După despărțirea de formația din Liga 2, mijlocașul de 30 de ani l-a criticat pe Munteanu pentru rezultatele din acest sezon și pentru modul în care pregătește meciurile.

Cristian Poiană, dat afară de la Reșița prin mail

Cristian Poiană a fost unul dintre jucătorii de bază de la CSM Reșița în stagiunea trecută, când s-a reușit promovarea în Liga 2, dar și în actualul sezon, până la venirea lui Dorinel Munteanu. Antrenorul care a preluat echipa bănățeană la începutul lunii noiembrie vrea să renunțe la mai mulți jucători din actualul lot în iarnă, Cristian Poiană fiind primul pus deja pe liber.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 30 de ani l-a criticat pe Dorinel Munteanu după rezilierea contractului cu Reșița, care s-a făcut pe mail, susținând că practicile noului antrenor au dus echipa pe loc retrogradabil la finalul anului, bănățenii nereușind nicio victorie de la venirea lui Munteanu, în cele cinci meciuri disputate.

M-a sunat domnul preşedinte Bobar să reziliem contractul, ne-am înţeles asupra aspectelor salariale, şi am acceptat. Mi-au trimis pe e-mail rezilierea. Nu ştiu cât e de normal aşa, prin e-mail, dar nu asta e important. De când a venit noul antrenor am jucat un meci şi jumătate, cumulat.

ADVERTISEMENT

Rezultatele au fost mai rele decât înainte, dar mai ales jocul. Se şi vede în rezultate. Am luat două puncte în cinci meciuri cu domnul Dorinel Munteanu pe bancă, dintre care unul a fost cu Sportul Snagov (n.r. – penultima clasată).

La dânsul, totul se bazează pe minge lungă şi recuperarea mingii a doua şi eram conştient că nu aveam cum să fiu pe placul antrenorului”, a declarat Cristian Poiană, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

CSM Reșița, loc retrogradabil la finalul anului

Dorinel Munteanu l-a înlocuit pe Leontin Doană pe 10 noiembrie, informație oferită în exclusivitate de FANATIK, după 15 etape din Liga 2, moment în care CSM Reșița era pe locul 16 în clasament.

Din cele cinci jocuri disputate sub comanda noului antrenor, bănățenii au obținut două remize, cu Snagov și U Cluj, și au pierdut de trei ori, cu Miercurea Ciuc, Petrolul și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

După ultima etapă din 2019, Reșița este pe locul 17 în Liga 2, retrogradabil la finalul sezonului. Echipa lui Dorinel Munteanu este despărțită de patru puncte de primul loc care asigură menținerea în a doua divizie, ocupat după 21 de etape de Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT