Sport

Dorinel Munteanu, desființat de Poli Iași după ce i-a făcut nesimțiți pe moldoveni: „Ne vom adresa Comisiei de Disciplină a FRF”

Dorinel Munteanu a lansat acuze grave la adresa celor de la Poli Iași, iar antrenorul lui Oțelul e amenințat cu suspendarea.
30.03.2023 | 13:50
Dorinel Munteanu desfiintat de Poli Iasi dupa ce ia facut nesimtiti pe moldoveni Ne vom adresa Comisiei de Disciplina a FRF
Poli Iași are 7 puncte în clasament peste Oțelul Galați, aflată pe locul 3. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a avut un discurs dur după ce Poli Iași a câștigat cu 2-1 la Galați, iar liderul din Liga 2 Casa Pariurilor îl amenință pe antrenorul „oțelarilor”.

Poli Iași îi dă replica lui Dorinel Munteanu: „Am rămas stupefiat când am citit declarațiile”

Florin Briaur, managerul lui Poli Iași, i-a dat replica antrenorului lui Oțelul Galați: „Am rămas stupefiat când am citit declarațiile domnului Dorinel Munteanu, un jucător și un antrenor pe care, până ieri, l-am respectat enorm, ca om și ca profesionist. 

ADVERTISEMENT

Poate că din cauza euforiei de cu o seară înainte, domnul Munteanu și-a permis să jignească nepermis un club de tradiție al fotbalului românesc și, implicit, pe locuitorii celui mai frumos oraș din România”. 

Oficialul lui Poli Iași chiar i-a bătut obrazul lui „Munti”: „Asemenea declarații sunt cel puțin iresponsabile, din moment ce antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, l-a felicitat public pe domnul Dorinel Munteanu după meci, iar conducerea clubului nostru, prin vocea președintelui Consiliului Director, Cornel Șfaițer, a avut o atitudine de eleganță și fair-play la Galați”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, ieșenii ar fi fost supuși la un tratament extrem de ostil la meciul direct, iar Cătălin Itu a fost cel mai șifonat: „Asta chiar dacă un jucător al echipei noastre a suferit un fault criminal, care i-a pus efectiv în pericol viața, iar pe toată durata meciului jucătorii, staff-ul tehnic și administrativ al Politehnicii au fost înjurați ca la ușa cortului la Galați”.

Dorinel Munteanu, criticat dur: „Să nu ne implice pe noi în mașinațiunile bolnave din mintea lui”

Team managerul lui Poli Iași l-a atacat dur pe fostul mare internațional român: „Dar, se pare că domnul antrenor Munteanu a înțeles greșit eleganța noastră. Îl somez public să își vadă de echipa lui, să nu ne implice pe noi în «mașinațiunile bolnave din mintea lui» și să își ceară scuze public de la Poli și ieșeni pentru declarațiile făcute. Oricum, ne vom adresa Comisiei de Disciplină a FRF pentru declarațiile date de antrenorul Oțelului Galați. 

ADVERTISEMENT

Politehnica Iași joacă toate meciurile doar pe teren propriu, ne-am respectat întotdeauna adversarii pe care i-am întâlnit și nu vom permite nimănui să își bată joc de eforturile depuse de o întreagă comunitate pentru ca Poli să revină în Liga I”.

Ce a declarat Dorinel Munteanu: „A fost arbitrul lor de casă”

Dorinel Munteanu nu a digerat prea ușor înfrângerea împotriva principalei contracandidate la promovare: „Nu m-a deranjat evoluția jucătorilor mei, ci meteahna fotbalului românesc. Adversarii noștri, inclusiv prin Leo Grozavu, au acuzat arbitrajul și asta m-a deranjat foarte mult, nesimțirea adversarilor de la Poli Iași. 

ADVERTISEMENT

Niște nesimțiți care au acuzat arbitrajul după ce același central i-a avantajat în mai multe meciuri! Știu că Leo Grozavu e un tip coleric, dar nu așteptam din partea lui să ne acuze că am jucat dur. A fost arbitrul lor de casă, Cătălin Buși”.

ADVERTISEMENT