Sport

Dorinel Munteanu, despre amicalul cu FCSB: „Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica“

Oteţul Galaţi va disputa un meci amical împotriva lui FCSB pe 9 iulie. Antrenorul moldovenilor a dat e înţeles că partida a fost organizată la cererea vicecampioanei României.
23.06.2022 | 22:40
Dorinel Munteanu despre amicalul cu FCSB Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica
Dorinel Munteanu, despre amicalul cu FCSB: „Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica“. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, FCSB, şi-a stabilit patru partide de verificare în perioada verii. Roş-albaştrii vor începe partidele amicale pe 29 iunie, cu FC Sfântul Gheorghe la Berceni, respectiv pe 2 iulie, în deplasare la Zimbru Chişinău, ambele formaţii din Republica Moldova. Apoi, revine în ţară, să joace împotriva lui CS Mioveni, pe 6 iulie, şi Oţelul Galaţi, fosta campioană, pe 9 iulie.

Dorinel Munteanu dă de înţeles că FCSB şi-a dorit amicalul: „Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica“

Ultima dintre adversarele lui FCSB, Oţelul, şi-a început deja pregătirea în vederea noului sezon de Liga 2. Fosta campioană a promovat în eşalonul secund şi are un obiectiv ambiţios, un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

Antrenor la Oţelul este Dorinel Munteanu, cel care a adus şi singurul titlu de campioană din vitrina moldovenilor. La rândul lui cu un trecut roş-albastru, „Neamţul“ a vorbit despre planurile sale la echipă, dar şi despre amicalul cu FCSB.

„Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica. Sper să fie un spectacol frumos la Galați și un stadion plin”, a declarat Dorinel Munteanu la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Obiectiv îndrăzneţ pentru Oţelul: play-off

Până atunci, însă, Oţelul s-a reunit pe 23 iunie. „Este clar că pentru formarea unei echipe este nevoie de timp, nu se poate face totul peste noapte. Le-am oferit băieților condiții bune de pregătire, condiții de recuperare, ceea ce n-a existat înainte de venirea mea la club.

Am format un grup foarte bun de jucători, pe lângă care vom mai aduce câțiva cu care să abordăm noul sezon din Liga a II-a. Nu va fi deloc ușor, dar ușor nu este nimic în fotbal“, a precizat Dorinel Munteanu, conform viata-libera.ro.

ADVERTISEMENT

„Plecăm la drum cu obiectivul de a ne califica în play-off. Ne așteaptă un campionat dificil la capătul căruia sper să ne îndeplinim obiectivul”, a completat Dorinel Munteanu la Sport Total FM.

„Mă interesează, în primul rând, rezultatul în campionatul care urmează. Sunt un fel de Dan Petrescu la nivel de eșalon secund, punctele sunt primordiale”.

ADVERTISEMENT

Programul amicalelor lui FCSB:

  • FCSB – FC Sfântul Gheorghe (29 iunie)
  • FCSB – Zimbru Chişinău (2 iulie)
  • FCSB – CS Mioveni (6 iulie)
  • FCSB – Oţelul Galaţi (9 iulie)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să termine campionatul mai sus decât Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT