Fotbal intern

Dorinel Munteanu, dezvăluiri din cariera de jucător. “Era blat ca să câştige Steaua!”

26.06.2018 | 07:52
Dorinel Munteanu dezvaluiri din cariera de jucator Era blat ca sa castige Steaua

Dorinel Munteanu a împinit luni, 25 iunie, vârsta de 50 de ani, iar fostul mijlocaş central care a evoluat în 134 de meciuri pentru echipa naţională a României a vorbit despre perioada când FC Inter Sibiu a făcut tot posibilul ca Steaua să câştuge campionatul.

“Interul era interesat să câştige Steaua campionatul, fiindcă prindea un loc în Cupa UEFA. Şi aveam meci cu ei acasă chiar în finalul sezonului, în timp ce Craiova juca la Piteşti. Universitatea pierdea în Trivale cu 2-0, dar la noi, unde era blat ca să câştige Steaua, prinde Cezar Zamfir o ştachie şi face 1-0 pentru Inter! Jale! Ăştia de la Steaua, cam neputincioşi… Ne-am dat la o parte în huiduielile stadionului, abia ne-au bătut cu 2-1. După meci a ieşit revoluţie cu suporterii”, a spus Dorinel Munteanu, conform gsp.

Dorinel Munteanu: “Ne-au luat pe sus de pe hol! Am pierdut cu 5-1!”

“De la București, nea Tică Dănilescu ne asigurase dinspre Steaua că totul va fi OK cu Craiova, meciul se va televiza, nu vor putea sări calul. Pe drum, ne-am cazat la Slatina, ne temeam să nu ne otrăvească mâncarea! Cu câteva ore înainte de partidă, aflăm însă că jocul nu se va mai da în direct la TV, pentru că oltenii au tăiat toate cablurile carurilor de transmisie! Ne-am albit, era și tensiunea mare, fiindcă ne aștepta și o primă astronomică dacă încurcam Craiova.

 Ne-au luat pe sus de pe hol: scuipături, înjurături! Iar pe teren n-am apucat să fac doi metri. Am pierdut cu 5-1. Bica mai avea un pic și mă mânca pe pâine. Iar arbitrul, Șerban Necșulescu, ne-a tocat ca pe pătrunjel. Îl știam de la Scornicești, unde eram vecini și locuia frecvent, cu toate că el figura din Târgoviște. I-am zis și eu la Craiova: “Nea Șerbane, nu vezi ce ne fac ăștia?!”. “F…-ți copilul mă-tii! Stai în banca ta! Ai venit ca să ne scoți banii din buzunar?”. Pilaf ne-a făcut! Până la urmă, Universitatea a reușit celebrul event din ’91, cu Cârțu antrenor”, a spus Dorinel Munteanu, conform sursei citate mai sus.

Citeşte şi:

Cum va arăta FCSB fără Constantin Budescu, jucătorul care e ofertat de Al Shabab