Sport

Dorinel Munteanu e convins: „Nu iau în calcul să nu ne calificăm. Edi are destul timp să pregătească meciurile!” Exclusiv

Dorinel Munteanu a analizat grupa României, iar cel mai selecționat jucător al naționalei e sigur că „tricolorii” vor reuși să se califice la Campionatul European din 2024.
09.10.2022 | 14:36
Dorinel Munteanu e convins Nu iau in calcul sa nu ne calificam Edi are destul timp sa pregateasca meciurile Exclusiv
Dorinel Munteanu are 134 de selecții la echipa națională a României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Naționala lui Edi Iordănescu a avut încă o dată noroc la tragerea la sorți, iar foștii internaționali români consideră că „tricolorii” au șanse mari la calificarea de pe locul doi.

Dorinel Munteanu a analizat grupa României din preliminariile Campionatului European: „Suntem favoriți noi cu Elveția!”

Dorinel Munteanu a aflat de la FANATIK grupa României din preliminariile Campionatului European în timpul tragerii la sorți, iar antrenorul este foarte optimist.

ADVERTISEMENT

„Mhm, suntem favoriți noi cu Elveția! Chiar și pentru locul unu dacă suntem atenți. Erau grupe mult mai dificile”.

România a avut din nou noroc la tragerea la sorți deși a venit din urna a treia, iar „Munti” speră că totul răul va fi spre bine la națională.

ADVERTISEMENT

„Norocul a ținut tot timpul cu noi, dar nu am știut să profităm. Să dea Dumnezeu să ne calificăm și acum din urna a treia. Sperăm să se calmeze lucrurile la echipa națională și să mergem la Campionatul European.

Cu Israel a fost un meci amical. E altceva față de un meci amical și nu știu cât contează că am jucat cu ei. Dar eu cred că suntem favoriți în fața lor. 

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu: „Ar fi foarte rușinos să ne încurcăm cu Kosovo, Belarus și Andorra!”

Ar fi foarte rușinos să ne încurcăm cu Kosovo, Belarus și Andorra! Eu cred că am învățat din greșeli și vom arăta altfel”. 

CFR Cluj a smuls în prelungiri un punct cu kosovarii de la Ballkani, iar Dan Petrescu a declarat că fotbalul din Kosovo este peste cel din România. Dorinel Munteanu nu e însă de acord: „E părerea lui Dan că fotbalul din Kosovo e peste al nostru. Naționala lor nu e compusă numai din jucători de la Ballkani. 

ADVERTISEMENT

Elveția e cea mai periculoasă echipă, dar putem să scoatem puncte și cu ei. Norocul a fost de partea noastră. Deci eu nu iau în calcul să nu ne calificăm! Sunt foarte optimist. Dacă nici în grupa asta…

Generația mea s-a calificat la două Campionate Mondiale și două Europene. Nu știu de ce am avut rezultate mai slabe la EURO”, a declarat Dorinel Munteanu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT