La un pas să lucreze în agricultură! "Aşa era la noi, la ţară!"

Dorinel Munteanu, echipa nationala

Cel mai selecţionat fotbalist român la echipa naţională a povestit unul din momentele decisive din viaţa lui

Dorinel Munteanu a fost gata să se facă inginer agricol! Cel mai selecţionat fotbalist român în echipa naţională a povestit că norocul său a fost diriginta pe care o avea la şcoală pentru că, dacă era după mama sa, nu ar fi dus mai departe cariera de fotbalist. 

”La început mama nu a fost de acord să mă apuc de fotbal fiindcă îşi dorea, cum era pe timpuri atunci, să fac o facultate şi îşi dorea să devin inginer agricol. Aşa era la noi la ţară atunci. Am avut foarte mare susţinere din partea unei diriginte la liceu, care m-a susţinut din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere al fotbalului", a povestit Dorinel pentru Telekomsport.

 Cum s-a decis Dorinel Munteanu să facă fotbal

Dorinel a ajuns campion cu Dinamo şi după aceea deţinătorul recordului de selecţii la echipa naţională, însă totul a depins de un moment din adolescenţă. Deţinător al titlului de campion şi din postura de antrenor, cu Oţelul Galaţi, acesta a povestit că a fost susţinut de dirigintă după o discuţie decisivă. 

"Dacă întârziai la şcoală sau lipseai, te exmatriculau şi aşa mai departe. Ea m-a susţinut fiindcă m-a întrebat după primul an ce vreau să fac, fiindcă eram bun, printre primii elevi din clasă. M-a întrebat dacă vreau să fac şcoală sau fotbal. Şi eu i-am spus că aleg fotbal”, a povestit Munteanu. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663