Fotbal intern

Dorinel Munteanu îi înfurie pe fanii CSA Steaua: „Ei nu pot umple Ghencea! Toate echipele au dreptul să joace acolo”

29.03.2020 | 12:28
Dorinel Munteanu ii infurie pe fanii CSA Steaua Ei nu pot umple Ghencea Toate echipele au dreptul sa joace acolo
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, antrenorul lui CSM Reșița și fost jucător al Stelei și al FCSB-ului, nu crede că fanii CSA-ului pot să umple noua arenă Ghencea și crede că stadionul trebuie dat în folosință pentru toată lumea.

Dorinel Munteanu îi înfurie pe fanii CSA Steaua

Dorinel Munteanu nu crede că fanii CSA Steaua pot umple Ghencea: Mi se pare o declarație pripită a domnului Talpan. Stadionul din Ghencea trebuie să fie activ, să se desfășoare acolo multe jocuri și să atragă lumea la stadion.

ADVERTISEMENT

Cred că CSA Steaua nu poate să umple stadionul acum. Aș merge puțin mai departe și m-aș gândi la echipa națională.

Acest stadion ne-a adus foarte multe succese nouă. Această arenă va găzdui jocuri ale echipei naționale, mai multe decât o va face Național Arena. Toate echipele au dreptul să joace acolo”, a spus Dorinel Munteanu, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu critică decizia de a tăia salariile

Dorinel Munteanu critică deciziile luate de oficiali precum Gigi Becali, care a înjumătățit salariile pe următoarele șase luni, sau cei de la Poli Iași, care au anunțat că angajații vor primi 500 de euro lunar.

„La noi e ceva ieșit din comun. Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile. Mi se pare o greșeală. S-a anunțat carantina, s-au tăiat salariile, unele echipe dau faliment. Prea multe vești proaste.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să avem răbdare, eu sunt fascinat de ce se întâmplă în Germania, e campionatul pe care îl iubesc și sunt la curent. A venit de la jucători  ideea de a renunța la anumiți bani.

La noi cred că primarul a înțeles, jucătorii trebuie să  înțeleagă și ei prin ce trece România, dar președintele clubului  mi-a promis că vom avea continuitate. Important e să rămânem în Liga a doua”, a declarat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Cluburile mari din Germania  au făcut un fond de 20 milioane de euro ca să ajute alte cluburi. M-aș bucura să se întâmple și în România, dar nu cred”,  a mai spus antrenorul Reșiței.

ADVERTISEMENT