Fotbal intern

Ultimul meci pentru Dorinel Munteanu la Chiajna? Cine vine în locul lui

20.12.2018 | 17:29
Ultimul meci pentru Dorinel Munteanu la Chiajna Cine vine in locul lui

Dorinel Munteanu nu are parte de un mandat prea reușit la Concordia Chiajna. Antrenorul i-a preluat pe ilfoveni la sfârșitul lunii septembrie și a început cu dreptul noul său mandat, cu trei meciuri fără înfrângere în Liga 1 Betano, inclusiv un meci câștigat în mod uluitor în deplasare în fața celor de la FCSB, scor 1-0. Acela a fost însă și ultimul meci câștigat de Chiajna în mandatul lui Dorinel, iar decanul de selecții la naționala României e pe picior de plecare. FANATIK a aflat și care este omul care vine în locul său la Concordia, dacă Dorinel nu va reuși să câștige duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași, scor 3-6, pare a fi fatală pentru Dorinel Munteanu. Oficialii Concordiei Chiajna sunt îngrijorați de faptul că echipa a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă, iar în acest moment Chiajna se află pe locul 13, primul retrogradabil, cu 17 puncte. Mai mult, din informațiile FANATIK, nici Dorinel Munteanu nu este mulțumit de felul în care au avansat lucrurile la Concordia și și-ar dori și el să plece, mai ales dacă nu va obține o victorie în partida cu Sepsi, din etapa a 21-a din Liga 1 Betano.

Cine vine în locul lui Dorinel Munteanu la Concordia Chiajna?

FANATIK a aflat că primul aflat pe lista lui Concordia Chiajna, în cazul în care Munteanu va pleca de la ilfoveni, este Leo Grozavu. Antrenorul a plecat în octombrie de la Petrolul Ploiești, formație pe care a preluat-o de la începutul sezonului. Grozavu a stat în fruntea formației în numai primele 12 etape, în care a reușit să adune 7 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Înainte să ajungă la Petrolul, tehnicianul care a evoluat ca jucător la Dinamo sau Ceahlăul Piatra Neamț a mai antrenat pe Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș sau Poli Timișoara.

Leo Grozavu ar putea fi înlocuitorul lui Dorinel Munteanu la Chiajna

Concordia Chiajna a început acest sezon cu Ionuț Badea pe bancă, cel care a fost înlocuit de Dorinel Munteanu. El ajunsese la Chiajna în play-out, când îi luase locul lui Ion Moldovan. În sezonul precedent, Concordia a mai fost antrenată de Dan Alexa (demis după prima etapă) și Vasile Miriuță.