Fotbal intern

Dorinel Munteanu, operat de urgență în Franța! Aproape că nu mai putea să meargă. “Mă durea îngrozitor!”

11.06.2019 | 10:05
Dorinel Munteanu operat de urgenta in Franta Aproape ca nu mai putea sa mearga Ma durea ingrozitor

Dorinel Munteanu a fost operat de urgență la clinica Saint George din Nisa, Franța, anunță gsp.ro. Fostul internațional român a suferit o intervenție la șold, după ce ajunsese aproape să nu mai poată să meargă din cauza unei artroze.

Dorinel Munteanu, operat de urgență în Franța

Toate probleme lui Dorinel Munteanu au apărut încă din perioada în care juca fotbal, toate acestea deoarece și-a suprasolicitat articulațiile Fostul internațional român în vârstă de 50 de ani suferea de artoriză, o boală care îi provoca pe lângă dureri foarte mari și dificultăți de a mai merge normal.

Dorinel Munteanu a ales să fie operat la clinica Saint George din Nisa, Franța, iar medicii i-au aplicat o proteza la șoldul drept, partea a corpului care a fost extrem de solicitată în perioada în care era activa ca jucător profesionist de fotbal, deoarece Dorinel Munteanu a fost stângaci, iar piciorul drept era prijinul tuturor execuțiilor sale.

Gică Hagi și Dorinel Munteanu la meciul Concordia - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Gică Hagi și Dorinel Munteanu la meciul Concordia – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Dorinel Munteanu, dezvăluiri despre operația suferită în Franța

“Acum sunt bine. Sunt în recuperare aici, în Franța. Nu a fost foarte complicată operația, dar îți spun sincer că mi-a fost frică. M-am dus cu frică pe masa de operație. De ceva vreme tot au apărut durerile, eu credeam că e de la mișchii inghinali, dar erau tot mai mari și apoi le simțeam sus, pe spate. Plus că nu mai puteam să merg normal, șchiopătam și spatele mă durea îngrozitor.

Am fost și în România, la medici din București și din Cluj, după care am auzit și de această clinică din Nisa. Am venit și aici, am primit același diagnostic ca în țară. Până la urmă, am ales să fac operația aici. Intervenția a durat cam două ore, mi-au pus proteză la șold, iar șocul cel mai mare a fost că a doua zi mi-au dat drumul să plec acasă, pe picioarele mele. N-am dureri deloc, merg normla, nu mai șchiopătez deloc”, a spus Dorinel Munteanu pentru sursa citată mai sus.