Fotbal intern

Dorinel Munteanu, prima reacţie după acuzele lui Meme Stoica. “Nu e bine să-l asculţi!”

07.09.2018 | 13:22
Dorinel Munteanu prima reactie dupa acuzele lui Meme Stoica Nu e bine sal asculti

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu, după ce Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dezvăluit că fostul internaţional român a primit echipa în plic de la Arpad Paszkany în perioada când o antrena pe CFR Cluj. “Dorinel Munteanu a ieşit şi a spus că îi dădeau echipa pe hârtie la CFR Cluj, nu mai ştiu dacă Paszkany sau Mureşan”, spunea oficialul vicecampioanei României la o emisiune de sport.

Dorinel Munteanu i-a răspuns lui Meme Stoica şi a încercat să se apere. Mai mult, antrenorul în vârstă de 50 de ani a povestit un episod din perioada când o antrena pe CFR Cluj, în ediţia 2005 – 2006 a Ligii 1 Betano.

Meme Stoica l-a acuzat, iar Dorinel Munteanu a reacţionat

“Asta e părerea lui MM, pe care o respect. Nu am acceptat să fac aceste lucruri, de aia am fost dat afară. Am fost incomod, nu sunt niciodată un astfel de om. Au venit şase portughezi şi ar fi trebuit să joace, dar la mine juca doar unul. Paszkany nu s-a băgat la început la echipă…

Un singur joc, la Pandurii, mi s-a transmis să scot nişte jucători. Nu i-am scos, am câştigat şi de aici a început îndepărtarea mea de la CFR. De acasă, s-a transmis în tribună, apoi mie, pe bancă. Nu am făcut asta şi am câştigat cu 3-1. Paszkany avea habar de fotbal, Mureşan ştia şi el, dar ca un suporter, la început. Cel mai bun lucru e să-i ascultaţi pe foştii mei jucători, nu pe MM”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Prosport.

De ce l-a acuzat Meme pe Dorinel Munteanu

Meme Stoica l-a dat drept exemplu pe Dorinel Munteanu, după ce Nicolae Dică, actualul antrenor al FCSB-ului, a fost acuzat că este doar secundul lui Gigi Becali şi că face tot ceea ce îi dictează patronul grupării “roş-albastre”. Meme Stoica s-a folosit de numele fostului internaţional român pentru a-l apăra pe Nicolae Dică.

CITEŞTE ŞI: Bilete la CFR Cluj – FCSB. Cât costă cel mai ieftin tichet pentru derby

Dorinel Munteanu a ajuns pe banca tehnică a CFR-ului în iulie 2005 şi a antrenat-o pe campioana României până în octombrie 2006. La o lună şi jumătate după ce i s-a transmis din partea conducerii să scoată nişte jucători în meciul disputat de ardeleni pe terenul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, “Munti” a fost îndepărtat de la echipă. Oficialii din Gruia au profitat şi de faptul că CFR Cluj bifase două rezultate slabe în acea perioadă: 0-1 cu UTA Arad, în deplasare, şi 2-2 cu FC Vaslui, pe teren propriu.

Dorinel Munteanu nu pariază pe FCSB

Dorinel Munteanu l-a criticat şi pe Gigi Becali în urmă cu o zi. Fostul internaţional român nu pariază pe FCSB în lupta pentru titlu în sezonul 2018 – 2019. ”După fiecare etapă, jucătorii sunt criticaţi, unii daţi afară, alţii iertaţi. Nu văd linişte ca să se facă performanţă. Sigur FCSB are locul doi asigurat. Nu ştiu dacă FCSB va câştiga campionatul”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.

Din postura de antrenor principal, Dorinel Munteanu a antrenat echipe  precum CFR Cluj, Argeş Piteşti, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Mordovia, Kuban Krasnodar, FK Gabala, Astra Giurgiu, Zakho FC şi Şcolar Reşiţa.