Fotbal intern

Dorinel Munteanu se întoarce în antrenorat după eșecul din politică: ”O să revin cât mai repede pe bancă”

16.12.2020 | 14:11
Dorinel Munteanu se intoarce in antrenorat dupa esecul din politica O sa revin cat mai repede pe banca
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu (52 de ani) este aproape să se întoarcă la meseria de antrenor după ce nu a reușit să intre în Parlamentul României după alegerile de pe 6 decembrie. 

Munteanu, cel care deține recordul de partide pentru naționala României, a deschis lista pentru Senat în Cluj a Partidului Mișcarea Populară (PMP), dar acesta nu a reușit să intre în noua formulă a Parlamentului. PMP nu a reușit să treacă pragul electoral de 5%. Acesta a obținut doar 4,93% din totalul voturilor exprimate la Senat.

ADVERTISEMENT

Cele întâmplate l-au făcut pe Dorinel Munteanu să se retragă din viața politică, fostul jucător este destul de aproape să se întoarcă la cariera de antrenor.

Dorinel Munteanu revine la meseria de antrenor

„După această perioadă în care am încercat să fac ceva pentru sport intrând în politică, o să revin cât mai repede pe bancă. Eu sper ca până de Crăciun să se clarifice situația mea, există interes nu din țară, ci din străinătate. O să merg unde se va ivi posibilitatea, mi-aș dori să lucrez cu oameni care au încredere în antrenori”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit PRO X.

ADVERTISEMENT

Ultima dată Dorinel Munteanu a fost antrenor la formația CSM Reșița între noiembrie 2019 și iunie 2020. Timp de șapte meciuri a pregătit-o Dorinel Munteanu pe CSM Reșița și a înregistrat două victorii, tot atâtea egaluri și trei înfrângeri.

Fostul fotbalist a fost tehnician la formații importante din țara noastră. Munteanu a sta pe banca tehnică la echipe ca CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Oțelul, Dinamo și Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Echipele din cariera de jucător a lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu are în palmares ca antrenor două trofee, ambele câștigate cu Oțelul Galați. În sezonul 2010-2011 a luat campionatul, iar în stagiunea 2011-2012 a reușit să se impună și în Supercupă.

Ca jucător, Dorinel Munteanu a evoluat la formații precum Dinamo, Wolfsburg, Steaua București, CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui sau U Cluj. Fostul fotbalist a pierdut și  alegerile locale.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă o să mai continui în politică. Mă mai gândesc. A fost o seară foarte dificilă. Sunt dezamăgit. Mda. Mai sunați-mă mâine, bine?”, spunea Dorinel Munteanu în urmă cu mai bine de o săptămână pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT