Sport

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă pentru FCSB: „Riscă să ajungă precum Dinamo”

FCSB are un start slab de sezon, iar echipa antrenată de Nicolae Dică este mai aproape de retrogradare decât de calificarea în play-off.
21.09.2022 | 13:59
Dorinel Munteanu semnal de alarma pentru FCSB Risca sa ajunga precum Dinamo
Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă pentru FCSB. „Roș-albaștrii” se află la coada clasamentului din SuperLiga. Sursă foto: Sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Evoluțiile modeste de la FCSB se țin lanț, iar echipa finanțată de Gigi Becali se clasează în zona roșie a campionatului, cu doar 8 puncte în 9 partide.

Dorinel Munteanu, anunț sumbru pentru FCSB: „Riscă să ajungă precum Dinamo”

Deși Gigi Becali a transferat nu mai puțin de 12 jucători la FCSB, echipa „roș-albastră” nu a reușit să obțină decât o victorie în 9 partide disputate în Superligat. Ultima înfrângere a venit în fața Universității Craiova, partidă la finalul căreia oficialii „roș-albaștrilor”, în frunte cu Gigi Becali și MM Stoica, au criticat dur arbitrajul lui Radu Petrescu. 

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a vorbit despre situația de la FCSB, echipă care ar putea rata în premieră calificarea în play-off. Tehnicianul în vârstă de 54 de ani a avertizat-o pe FCSB că ar putea ajunge în situația celor de la Dinamo, care a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a din România.

“Este clar că există riscul pentru FCSB să ajungă precum Dinamo. Nu să retrogradeze, ci să nu prindă play-off-ul. Așa a fost și la Dinamo, întâi au ratat play-off-ul, apoi au apărut problemele mai mari”, a declarat Dorinel Munteanu la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu: „N-ar trebui să aibă probleme, dar uitați-vă cum merg lucrurile!”

FCSB s-a remarcat în vară prin mutările pe care le-a făcut, însă evoluțiile din campionat sunt sub așteptări. Gigi Becali a scos din buzunar nu mai puțin de 5,2 milioane de euro pentru cele 12 transferuri din actualul sezon, însă fără rezultat.

Dorinel Munteanu crede că vicecampioana României nu ar fi trebuit să aibă probleme în campionat, având în vedere lotul „roș-albastru”. „Lotul FCSB-ului este atât de puternic încât n-ar trebui să aibă probleme, dar uitați-vă cum merg lucrurile. Avem surprize precum Hermannstadt, Petrolul care joacă bine. Sunt echipe care nu și-au propus play-off-ul, dar jocul lor le confirmă această poziție. Lui FCSB îi va fi foarte greu” , a mai spus antrenorul gălățenilor.

ADVERTISEMENT

Fostul campion al Ligii 1 cu Oțelul a mărturisit despre numărul mare de echipe care se luptă pentru un loc în play-off. „Nu mai sunt două-trei echipe care își doresc play-off-ul și campionatul. În afară de FCSB, CFR și Craiova, sunt Farul sau Rapidul. Va fi un play-off foarte atractiv dacă FCSB prinde play-off-ul bineînțeles”, a spus Dorinel Munteanu.

Gigi Becali rămâne optimist: „Eu sunt mulțumit, având în vedere că la fotbal toată lumea dă faliment”

Ultima înfrângere din campionat pentru FCSB, scor 1-2 la Craiova, nu l-a făcut pe Becali să își iasă din minți. Latifundiarul din Pipera consideră că dacă FCSB învinge în cele două etape restante va reveni în lupta pentru primele 6 locuri.

ADVERTISEMENT

„Ce perspectivă, dacă avem opt puncte? Singurul lucru pe care ni-l dorim e play-off-ul. Altfel, am mai pierdut un an. Eu nu cred că pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul și să câștigăm meciurile restante și trecem pe 6.

Noi nu avem luptă cu CFR Cluj, cu Craiova. Lupta noastră e cu Petrolul. Cu Petrolul ne batem, cu Sepsi, cu UTA. Eu, dacă am bani, o să continui activitatea încă un an, doi ani. Eu sunt mulțumit, având în vedere că la fotbal toată lumea dă faliment”, a declarat Becali după meciul cu Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT