Fotbal intern

Dorinel Munteanu și-a ieșit din minți la Botoșani. De ce a aruncat cu sticla după un jucător

24.09.2018 | 12:46
Dorinel Munteanu sia iesit din minti la Botosani De ce a aruncat cu sticla dupa un jucator

Dorinel Munteanu și-a ieșit din minți la Botoșani. Fostul mare internațional a debutat cu dreptul pe banca Concordiei, însă a şi arătat că este un cu totul un alt tip de antrenor față de Ionuț Badea.

Recordmanul de selecții de la echipa națională, 134 prezențe sub tricolor, Dorinel Munteanu a revenit în Liga 1 Betano în postura de antrenor principal după o lungă o perioadă de timp. Ultima echipă pe care acesta a antrenat-o în prima divizie a fost Astra Giurgiu, iar lucrul respectiv s-a întâmplat în 2015.

La Botoșani, Dorinel Munteanu a făcut o criză de nervi în pauza meciului!

Încă de la primul contact cu elevii săi noul antrenor principal al ilfovenilor a avut următorul discurs, cel pe care se pare că jucătorii l-au înțeles foarte bine. “Îmi puteți spune cum vreți voi. Nu mă deranjează dacă îmi spuneți Munti, Mister sau Coach. Tot ce vreau de la voi este să aveți o implicare mult mai mare la antrenamente, dar doresc în primul rând o dăruire până la sacrificiu pe teren.  Vedeți că pun mare accent pe disciplină, dar și pe disciplina tactică. Așa am fost și eu ca fotbalist și așa aș dori să fiți și voi. Am mare încredere în calitățile voastre”, au fost primele cuvinte rostite de Munteanu în fața jucătorilor.

Dorinel Munteanu pe banca Concordiei la partida de la Botosani

 La Botoșani a făcut ședință în pauză și cu jucătorii de rezervă!

Iar jucătorii și-au dat seama că Dorinel Munteanu nu glumește, atunci când vine vorba despre disciplină, chiar în timpul partidei de la Botoșani acolo unde ilfovenii au reușit să câștige cu scorul de 2-0. Munti s-a agitat pe toata durata jocului ca un leu în cușcă, iar FANATIK.RO a aflat că acesta chiar a făcut o criză de nervi în pauza partidei.Ce s-a întâmplat? Înainte să plece la vestiare, pentru a le da indicații elevilor săi, Munteanu a dorit să facă separat o ședință și cu fotbaliștii săi de rezervă. Deși scorul era 2-0 în favoarea sa, Munti era extrem de agitat. Astfel, fostul mare internațional le-a făcut semn jucătorilor de pe bancă să se ridice și să vină către el pentru a purta o discuție.

Petre Ivanovici pe vremea în care juca pentru FC Botoșani în Liga 1
Petre Ivanovici pe vremea în care juca pentru FC Botoșani în Liga 1

Și-a vărsat nervii pe Petre Ivanovici!

Însă sesizând că Petre Ivanovici vine agale către el, mișcându-se foarte încet, Munteanu a luat o sticlă cu apă și aruncat-o în pământ în direcția acestuia. “Eu când vă chem la mine, păi atunci vreau să veniți. Mișcă mai repede la mine. Ce faci, dormi? Vino mai repede,” a urlat Munteanu la Iovanovici, iar jucătorii de rezervă au încremenit cu toți.

Munteanu le-a transmis jucătorilor săi că vrea concentrare maximă și din partea celor de pe bancă, deoarece o să facă și schimbări, iar primul jucător care a fost trimis pe teren a fost chiar Petre Ivanovici, cel care l-a schimbat în minutul 56 pe Nivaldo. După partida de la Botoșani jucătorii Concordiei și-au dat seama că nu e de glumă cu Dorinel Munteanu, iar vremurile în care Ionuț Badea se adresa către ei cu “Hai, vă rog frumos să facem” s-au dus.