Carousel hot news

“Steaua intră în grupe. Şi Petrolul are şanse”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Kuban Krasnodar, este încîntat de evoluţia de pînă acum a echipelor româneşti în cupele europene....
09.08.2013 | 16:45
Dorinel Munteanu
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Kuban Krasnodar, este încîntat de evoluţia de pînă acum a echipelor româneşti în cupele europene.

“Vreau să felicit toate cele patru echipe româneşti pentru performanţa din turul III preliminar. Au reuşit să elimine adversari puternici. Cît despre tragerea la sorţi pentru play-off, sînt convins că Steaua se va califica. Pe Astra şi Pandurii le aşteaptă meciuri grele. În schimb, Petrolul are şanse bune de a trece de Swansea. Englezii joacă slab împotriva echipelor din estul Europei”, a declarat Munteanu pentru Digi Sport 1.

În ceea ce priveşte derby-ul de duminică, Dinamo-Steaua, antrenorul Kubanului consideră că “roş-albaştrii” sînt favoriţi. “Fără îndoială, Steaua este favorită în derby. Din ce am văzut, la Dinamo problemele provin din interiorul clubului. Sper că se vor redresa totuşi”, a mai spus Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Kuban va juca în play-off-ul Ligii Europa împotriva celebrei grupări olandeze Feyenoord Rotterdam.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri