Sport

Dorinel Munteanu, supărat după egalul cu Dinamo: „Trebuia să câștigăm!”. Fota: „Dacă era 3-0 nu se supăra nimeni”

29.10.2018 | 23:34
Dorinel Munteanu suparat dupa egalul cu Dinamo Trebuia sa castigam Fota Daca era 30 nu se supara nimeni
ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna și Dinamo au remizat 0-0 în ultimul meci al turului de sezon regulat din Liga 1 Betano. A fost o partidă în care ilfovenii au dominat autoritar repriza secundă. 

Mircea Rednic rămâne astfel fără victorie pe banca lui Dinamo de la revenirea sa în Ștefan cel Mare, remizând de asemenea și în prima sa partidă, 1-1 cu Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, Dorinel Munteanu, antrenorul Concordiei, s-a arătat extrem de supărat pe rezultat, considerând că echipa sa merita să câștige. A vorbit și Nicușor Fota, care a recunoscut faptul că a comis henț în careu, dar, în același timp, le-a transmis reporterilor că el și colegii lui meritau să câștige acest joc cu 3,4-0.

Dorinel Munteanu, supărat după egalul cu Dinamo

„Nu pot să fiu bucuros în seara aceasta cu acest punct. Sunt nemulțumit pentru că nu am câștigat. Cred că am avut foarte multe ocazii. Băieții ar fi meritat mai mult astăzi și vom face în așa fel ca jocul următor cu Gaz Metan să-l jucăm bine și să-l câștigăm ”

ADVERTISEMENT

Dinamo nu mă interesează cum s-a prezentat. Ați văzut câte ocazii ne-am creat, am avut avut agresivitate în repriza a doua, am impus noi tempoul jocului și trebuia să câștigăm, clar.  Dacă se leagă de un penalty, noi putem spune că în repriza a doua la șutul lui Guessan putea să fie penalty. Hai să fim serioși și să se mulțumească cu un punct, pentru că astăzi nu trebuia să ia nimic” – a spus Dorinel Munteanu la o televiziune de sport.

„Dacă aveam 3,4-0 după pauză, nu se supăra nimeni. M-a atins mingea în mână, dar nu mai pot să întorc faza”  – a spus Nicușor Fota pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT